2821
2789
عنوان

پول فامیل

74 بازدید | 7 پست

دیشب خالم اینجا بود دیدم تو پیامکای بانکیشه، به شوخی گفتم اوه 300 میلیون موجودی (چیزی ندیده بودم الکی گفتم) بعد برگشت گفت نه بخدا 100 میلیون موجودی داره، پیامم بهم نشون داد دیدم راست میگه 100 میلیونه. هیچی دیگه کل جمع تو سکوت فرو رفتن و همه تو فکر این رفتن که فقط منم که بی پولم؟؟

منم دو دقیقه قشنگ تو شوک بودم. محض اطلاع ایشون سه تا فرزند دارن

همین الان که دارم تایپ میکنم موجودی کارتم 300 هزار تومنه

یاح یاح

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟧جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟨عرزشی ها در تاپیکم شرکت نکنند و روم ریپ نزنند 🟩حامی حیوانات و طبیعت هستم. 🟦 پرورده کورد هستم. #هر_بژی_کورد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موجودی کارتش چه ربطی به تعدادبچه هاش داشت؟؟ بعدم ۱۰۰م اونقدرزیادنیست جمع به سکوت بره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خیلیا برای اینکه مالیات اینا ندن .

هر چی درامد و وام و .....میگیرن میزنن به حساب خانمشون

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

2790
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

مادرشوهر

sm73 | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز