2821
2789
عنوان

خیلی بدبختم

328 بازدید | 8 پست

نی نی یار تایید کن من همین جا رو دارم

چرا چون بابام با تنام زور زد تو گوشم و صورتم فکم درد گرفت

خیلی حالم بده یاد رفتاراش میوفتم دق میخوام کنم

بهم گفت بمیر

خسته ام چشام همیشه از دستش کاسه خونه

جیگرم داره پاره میشه

دعا کنید واقعا نمیدونم نمیتونم

تنها نیستی گلم

منم همین چند لحظه قبل کلی داد و فریاد زدم سر پدرم و دعوامون شد

من و کلفت گرفته برای خودش و بقیه بچه هاش جوانی و رویاهام رو برای آرامش خودش و بقیه بچه هایش گرفته 🖤💔🥲

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من این مشکل رو ندارم ولی زندگیم افتضاح همش جر و بحث خسته شدم خانواده ها واقعا اذیت میکنن میترسم ب زو ...

منم دنبال دعای مرگ هستم یکی انقد عذابم داده تااون نفس میکشه بدبختم از بین بره میتونم زندگی کنم یمی گفت دعای هلاکت

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

منم دنبال دعای مرگ هستم یکی انقد عذابم داده تااون نفس میکشه بدبختم از بین بره میتونم زندگی کنم یمی گ ...

ای کاش واقعیت داشت و وجود می داشت چنین چیزی

به همون خدایی که خالق من و اون بنده ی ظالمش هست قسم می خورم کلیه م رو می فروختم و همچنین چیزی رو می خریدم تا طرف از بین می رفت 😞 🖤

شیطان در برابر همچین آدمی سر تعظیم فرود میاره

ای کاش واقعیت داشت و وجود می داشت چنین چیزی به همون خدایی که خالق من و اون بنده ی ظالمش هست قسم می خ ...

برا منم طرف شیطانه فک کن خود شیطان جلوی همچین کسی تعظیم میکنه تا اون هست زندگی من جهنمه فقط لحظه شماری میکنم برای مرگش

الهی ترو به بزرگیت قسم آرزو قلبیم رو حاجت روا کن/۱۴۰۵/۲/۲۵🤲 درخواست دوستی به هيچ عنوان پذیرفته نمیشود✌️

دعای هلاکت نابودی دشمنان میگی ؟ دعای ۱۶۰ صجیفیه هست ولی مال دشمن و ایناس واسه خودمون نمیشه خوند

یعنی خوندنش تاثیری نداره طرف نابود شه؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز