2821
2789
عنوان

ازدواج

140 بازدید | 7 پست

ب نظرتون الان اصلی ترین ملاک ازدواج چی باید باشه؟

با کسی ک ظاهرش خوب نیس طاسه وقدش کوتاهه ولی پولداره و با عرضه اخلاقشم خوبه شمارو خیلی دوست داره ولی شما نه زیاد میشه زندگی کرد؟بقیه خواستگارام از لحاظ فیزیکی و قد خوب ولی سطح مالی متوسط یا پایینن از خانوادم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بابد ببینید معیار اصلی شما و نیاز شما در کدوم مورد بیشتره

نیاز به بقا

نیاز به پیشرفت و موفقیت

نیاز به عشق و تعلق خاطر

نیاز به آزادی و قدزت

نیاز به تنهایی

این 5 نیاز اصلی ترین نیازهای بنیادین هر فرد هستن، که تمام نیازهای دیگه و رفتارهای روزمره زیرمجموعه اینهاست

شما با خودتون صادق باشید و ببینید کدوم نیاز شما بیشتره و با چه کسی رفع میشه

در ضمن، اخلاق، رفتار، خانواده ،قدرت طلبی، سلطه گری، تعهد و شخصیت فردمقابل رو هم باید در اولویت قرار بدید

مهمتر از همه و قبل از همه باید ببینید آیا اونچه که از شخص مقابل طلب میکنید، خودتون هم دارید یا خیر وگرنه بدون شک به مشکل میخورید

قدش بلندتره از خودم الان با این چیزا هم مشکلی ندارم مشکلم لهجه و صداشه ک یکم مردونه نیس اونجوری ک خوشم بیاد خب اون اصالتا روستاییه بخاطر اونه و علمی و اینا حرف نمیزنه چون پرستیژ برام مهمه ک بیارمش تو جمع و سرم بالا باشه از شخصیت و حرف زدنش نظر شما چیه ایا سختگیری میکنم من