2777
2789
عنوان

گیتار الکتریک

43 بازدید | 2 پست

سلام به نظرتون گیتار الکتریک رو میشه خود اموز با ویدئو آموزشی یاد گرفت و اینکه برای شروع حتما گیتار گرون لازمه الان ارزون ترین گیتار که پیدا کردم ۳۴ میلیون هستش تازه بدون امپلی فایر و اینا و اینکه خبر دارید موی تا کمر رو الان چند میخرن ؟

گرامی من توی پست وکال براتون کامنت گذاشتم و مرد هستم و از فروش مو اطلاعی ندارم😅 اما با گیتار الکتریک امپ و افکت باید حتما داشته باشین و ساز مشقی چرت ترین چیزیه که بین هنرمندا و فروشنده ها رد و بدل میشه ساز مشقی برای شروع خیلی اذیتتون میکنه تا جایی که ممکنه حتی منصرف بشین و دل زده بشین پس اگه براتون مقدوره از همون اول یه ساز متوسط یا خوب بگیرین. مهمترین چیزی که باید دقت کنین اینه که نتها روی دسته گیتار صدای گز ندن اصطلاحا و دوم وقتی گیتار به امپ وصل شد صدای نویز نشنوین

من مرد هستم. تنهایی یعنی نبودن مادر در کنارت....
گرامی من توی پست وکال براتون کامنت گذاشتم و مرد هستم و از فروش مو اطلاعی ندارم😅 اما با گیتار الکتری ...

سلام

پسرم قصد خرید گیتار الکتریک داره

میشه بیشتر راهنمایی کنید در مورد مدل و قیمت و اینکه سایتی سراغ دارید برای خرید مطمین باشه؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸