2777
عنوان

اگه می تونستی

232 بازدید | 15 پست

زمان و به عقب برگردونی به کدوم دوره ی زندگیت بر می گشتی و چی رو تغییر می دادی؟

من خودم ۱۵ سالگی و مدرسه ام رو تغییر می دادم

اونقد مدیر و معلم های بدی داشتم که از اون موقع اضطراب شدید گرفتم و دیگه آدم خوشحال سابق نشدم

یه جورایی روی آیندم تاثیر گذاشت

niniyar@منتشر کن

من همون سالا مدرسمو عوض کردم

بچه هامم همینطور دیدمتو مدرسه مشکل دارن عوض کردم مدرسشونو

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نوجونیم برگردم ..چیزی رو تغییر ندم فقط دلتنگ شیطنتهای اون دوران هستم

اخ گفتییییییی

دلم گرفت

پروف خودمم شات نگیرید ممنون.اگه سریال چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤(اونجا که سوگند میگه:ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من،،،،،دقیقا اینجای زندگیم.)🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

هیچی

هیچ کدوم از اتفاقای بدی که برام افتاد دست خودم نبود

از اشتباهاتمم پشیمون نیستم

در هر سورت بهترین کاری که اون موقع ها از دستم بر می اومد همین بود

اینکه گناهان ما با گناهان بقیه فرق داره دلیل نمیشه که ما خوب باشیم و اونها بد.

من برمیگشم به ۶ سال پیش و اون خواستگاری لعنتی رو قبول نمیکردم،که الان لازم نبود با کسی که ازش متنفرم بخوام عقد کنم...🙂🙂خواهش میکنم برام دعا کنین از این مصیبت خلاص بشم😭😭🙏🏻

یه دختر عجبیب