2821
2789
عنوان

جهیزیه

274 بازدید | 12 پست

سلام دوستان میشه راهنمایی کنین جهیزیه چه مارکی و از کجا با قیمت مناسب بگیرم چه برقی و چه لوازم اشپزخانه مثل قابلمه و ست چاقو و کتری قوری و... و اینکه فرش چه رنگی خوبه؟ خودم عاشق فرش قرمزم ولی میگه کرم باشه با همه چی ست بشه و از یه طرف فرش کرمی خوشگل پیدا نکردم٫یه سری لوازم مثل قابلمه و ست چاقو و کتری تو بعضی سایتا برندای خارجیش رو دارن که قیمتش خیلی پایینه وحتی روسون اون برند حک شده منکنه تقلبی باشه؟ ببخشید سوالاتم زیاد شد ممنون🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسایی که الان در حال خرید هستن بهتره راهنماییت کنن چون شنیدم خیلی از برندای خارجی زمان ما دیگه نیست تو بازار.

فقط فرش رو طرح شلوغ نخر،من طرح افشان خریدم همه میگن قشنگه ولی من خودم اصلن دوسش ندارم و بنظرم شلوغه.من خودم فرشای طرح جدید و بیشتر میپسندم نمیدونم اسم خواسی دارن یا نه

از خودتان انسانیت به یادگار بگذارید،نه انسان.

فرش قرمز لاکی بگیر پشیمون نمیشی

لوازم خونه هم امین حضور هست

اصلا انلاین این چیزایی که میگیو نخر

حتما از جای مطمئن بگیر

چرخ گوشت و چرخ خیاطی و این مدل چیزام واجب نیس

در صورت دریافت هرگونه مشاوره درخواست بدید♥️

امین حضور نرو میندازن بهت جنس رو از شهر فرش بگیر قسطی هم میتونی اول مبل بگیر که بتونی فرش هم رنگش رو بخر ی اگه قرمز خریدی مبل سبز بگیرکرم از مد افتاده ماشین لباسشویی دوو یل پاکشوما بخر بربی راهنمای بیشتز دوست داشتی پیام بده

ظاهری آرام با درونی فروپاشیده...🦋

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز