2777
2789

تو نی نی سایتم یکی هست میگیره ولی ۵۰۰, هزینشه الانم تاپیکتو ببینه میاد میگه درخواست بده ولی چرت و پرته بابا

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

تو نی نی سایتم یکی هست میگیره ولی ۵۰۰, هزینشه الانم تاپیکتو ببینه میاد میگه درخواست بده ولی چرت و پر ...

چه زیاد من برا سرگرمی از چت جی پی تی همه چی پرسیدم مجانی مو به مو برام گفت. البته باید سوال پیچش کنی هرچی بیشتر ازش بپرسی هم توضیح میده خودت یاد میگیری هم سوالای بیشتری به ذهنت میرسه از زوایای مختلف برات تحلیل میکنه

قرمز همچون زنی است که در نگاه اول ، قدرتمند و مرموز به نظر میرسد اما با کمی دقت ، عشق و احساسات عمیقش آشکار میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو نی نی سایتم یکی هست میگیره ولی ۵۰۰, هزینشه الانم تاپیکتو ببینه میاد میگه درخواست بده ولی چرت و پر ...

گذشته و حال منو خیلی دقیق گفت می خوام ببینم آینده در میاد یا نه

گذشته و حال منو خیلی دقیق گفت می خوام ببینم آینده در میاد یا نه

رفتی پول دادی چیزایی که خودت میدونی رو یکی دیگه بهت بگه؟ اینده رو هیچ. عهدی نمیتونه بگه حال و گذشته رو که خودت میدونی دیگه چرا هزینه دادی یکی دیگه ام برات تعریف کنه😂😆

آقایون نامحترم سایت انقدر درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم وای مخصوصا تو شبوروز روشن و علیرضاااا60و بقیه رو حضور ذهن ندارم خستم کردین ول کن دیگه بابا خرس قطبی

رفتی پول دادی چیزایی که خودت میدونی رو یکی دیگه بهت بگه؟ اینده رو هیچ. عهدی نمیتونه بگه حال و گذشته ...

این همه حرف زدی که تهش مسخره کنی؟ مجبوری ؟

اولا زمانی که گذشتتو می گه تروماها و کارماهاتو واست توضیح می ده و بهت راهکار می ده و آگاهت می کنه دوما من از کسانی که تجربه داشتن سوال کردم عزیزم