2777
2789

تاپیکای منو ببین

۱۰۰۰تا دعای سریع الاجابه امام کاظم بخون

یا ختم قران کن ک هرختم قران ی دعای مستجاب داره

نذر اینام برا شهید ابراهیم هادی سعید سامانلوهم عالیه

اون شمعی ک توتاپیکام براام البنیم گفتم خیلی خوبه

ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال تو‌بودن چه عالمی دارد حُسین🫀

تا خدا نخواد نمیشه که نمیشه که نمیشه

امل بازم استغفار ارومت میکنه

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻هول پلشت نررر وقتی میخوای درخواست بدی به خواهرومادرنداشتت فک کن ودرخواست نده چون من تاپیک میزنم وآبرو تو میبرم خانیومی های گلم درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستین میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکتون کنم👰👗👒💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینکه اول با اعتقاد بیان بشه و نه لقلقه ی زبان

قاعده اسما عشره:

نیت ختم بر میدارید. تعداد روزهاش و تعداد بیانش در طول روز و شب هم دست خودتون هست.

هر بار که این ذکر رو میگید ۷٠ مرتبه اس تعدادش.

دقت داشته باشید، سعی کنید، بهتره که، هر روز قبل از قرائت ذکر برای همون روز، حتما یه صدقه ی کوچکی، به نیت رفع موانع استجابت دعا بدید.

نیت کنید و از خدا بخواید که پولی بهتون برسونه یا که گره کارتون باز بشه.

بعد بدون توقف یا صحبت با کسی ۷٠ مرتبه با اعتقاد قلبی بیان کنید

ذکر قاعده اسماء عشره 👇🏻👇🏻برای کسب رزق و پول سریع برای رفع گره مالی

یا مُحیط ُ/ یا عالِم ُ/ یا رَبُ/ یا شَهیدُ / یا حَسیبُ/ یا فَعّالُ / یا خَلّاقُ / یا خالقُ / یا باریُ / یا مُصوِرْ.

ده تا اسم خداوند هست که قبل از هرکدومش حرف ندا میاد.... یا... یا... یا..

و هفتاد مرتبه تمام این اسما با همین ترتیبی که گفتم بیان میکنید پشت سر هم.

دقت کنید...منظورم کل جمله باید هفتاد مرتبه باهم بیان بشه

نه اینکه هر اسم رو جداگانه بیان کنید... نه! ـ

هفتاد مرتبه همه اش باهم میگید : 👈🏻 (محیط عالم رب شهید حسیب فعال خلاق خالق باری مصور) قبل از هر اسم 👈🏻یا بگید... یا عالم یا محیط و. به همین منوال تا آخرین اسم پروردگار... این ده تا رو باهم که بگید میشه یکبار... هفتاد بار پشت سر هم باید اسما عشره گفته بشه.

شما در هر زمانی که توانش داشتید میتونید بگید ولی بهترین تایم 👈🏻وقت سحر... بعد از نماز شب... 😍 بین الطلوعین... وقت غروب آفتاب.. پای سفره افطار... قبل از خواب...

اگر با اعتقاد بیان کنید...فی الفور نتیجه میبینیدـ... ما از این ذکر خیلی برکات دیدیم

.
امیدوارم مفید واقع بشه.

شادی روح مطهر خانم فاطمه الزهرا س صلوات.

🍀 شادی ارواح مطهر تمامی شهدا و اولیاء الهی و تقدیم به ساحت مقدس جمیع ائمه معصومین ع و به ویژه حضرت زهرا س، صلوات.

. محمد امین احسانیان.

بعضیا میگن ذکر یونسیه سنگینه منظورشون چیه؟

تو همین نی نی سایت شنیدم میگن باید کامل ادامشم بخونی نه فقط قسمت اول

لا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ

معبودی جز تو نیست تو از هر عیب و نقصی منزّهی، همانا من از ستمکارانم.

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ

پس ندایش را اجابت کردیم و از اندوه نجاتش دادیم؛ و این گونه مؤمنان را نجات می دهیم.

لایک نکنید❤

برای رفع گرفتاری یا مشکل مالی خوندن ذکر اسماعشر

قبلش وضو بگیر و غسل به گردنت نباشه

قبل خواب یا بعد از نماز صبح بهترین وقت گفتنشه

با تمرکز نیت ۷۰ تا بخون و یادت باشه بین ذکر گفتن نباید با کسی صحبت کنی

و اینکه چندروز بگی دست خودته

مثلا بگو خدایا تا ۷روز روزی ۷۰بار به نیت رسیدن پولی یا رفع شدن فلان مشکلم انجام میدم قبل از گفتن ذکر هم هربار یه مقدار پولی بعنوان صدقه برای رفع موانع استجابت دعا کنار بزار

من خودم برای مشکل مالی و خوب شدن بیمار انجام دادم نتیجه گرفتم باقی موارد رو نمیدونم دیگه

و اینکه هردوتاش باید جوری باشه که دیگه ار دست تو کاری برنمیاد مثلا چک داری دو روز دیگه مبلغی کم داری و به هرکسی رو انداختی بهت ندادن یا اینکه بیمارت بدحاله

ذکرشم اینه

یا مُحیطُ یا عالمُ یاربُ یا شهیدُ یا مُسَحِبُ و یا فَعالُ یا یا خَلاقُ یا خالقُ یا باریُ یا مُصَوِر

اینارو باهم بگی میشه یکبار ذکر گفتن فک نکنی چون ۱۰ تاس میشه ۱۰ تا ذکر یا اینکه بیای ۷۰ تا یا محیط بکی ۷۰ تا یا عالم غلطه

همشو باید باهم و به ترتیب بگی به تعداد هفتاد بار

چند بار بگو (( یا صاحب الزمان ( عج الله تعالی فرجه شریف )) ادرکنی ، (( یا صاحب الزمان ( عج الله تعالی فرجه شریف )) اغثنی چله زیارت عاشورا بردار ،

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

این ذکر یک قاعده ای داره.

قاعده اش چیه!؟

اینکه اول با اعتقاد بیان بشه و نه لقلقه ی زبان

قاعده اسما عشره:

نیت ختم بر میدارید. تعداد روزهاش و تعداد بیانش در طول روز و شب هم دست خودتون هست.

هر بار که این ذکر رو میگید ۷٠ مرتبه اس تعدادش.

دقت داشته باشید، سعی کنید، بهتره که، هر روز قبل از قرائت ذکر برای همون روز، حتما یه صدقه ی کوچکی، به نیت رفع موانع استجابت دعا بدید.

نیت کنید و از خدا بخواید که پولی بهتون برسونه یا که گره کارتون باز بشه.

بعد بدون توقف یا صحبت با کسی ۷٠ مرتبه با اعتقاد قلبی بیان کنید

ذکر قاعده اسماء عشره 👇🏻👇🏻

یا مُحیط ُ/ یا عالِم ُ/ یا رَبُ/ یا شَهیدُ / یا حَسیبُ/ یا فَعّالُ / یا خَلّاقُ / یا خالقُ / یا باریُ / یا مُصوِرْ.

ده تا اسم خداوند هست که قبل از هرکدومش حرف ندا میاد.... یا... یا... یا..

و هفتاد مرتبه تمام این اسما با همین ترتیبی که گفتم بیان میکنید پشت سر هم.

دقت کنید...منظورم کل جمله باید هفتاد مرتبه باهم بیان بشه

نه اینکه هر اسم رو جداگانه بیان کنید... نه! ـ

هفتاد مرتبه همه اش باهم میگید : 👈🏻 (محیط عالم رب شهید حسیب فعال خلاق خالق باری مصور) قبل از هر اسم 👈🏻یا بگید... یا عالم یا محیط و. به همین منوال تا آخرین اسم پروردگار... این ده تا رو باهم که بگید میشه یکبار... هفتاد بار پشت سر هم باید اسما عشره گفته بشه.

شما در هر زمانی که توانش داشتید میتونید بگید ولی بهترین تایم 👈🏻وقت سحر... بعد از نماز شب... 😍 بین الطلوعین... وقت غروب آفتاب.. پای سفره افطار... قبل از خواب...

اگر با اعتقاد بیان کنید...فی الفور نتیجه میبینیدـ... ما از این ذکر خیلی برکات دیدیم.

فقط، لطفا حتما اعلام نتیجه به ادمین داشته باشید.

امیدوارم مفید واقع بشه.

شادی روح مطهر خانم فاطمه الزهرا س صلوات.

🍀 شادی ارواح مطهر تمامی شهدا و اولیاء الهی و تقدیم به ساحت مقدس جمیع ائمه معصومین ع و به ویژه حضرت زهرا س، صلوات.

. محمد امین احسانیان.

من با دوتا چیز معجزه دیدماول نذر کردن برای حیواناتبه پناهگاههای حیوانات میدمدوم دود کردن بخور زیچه ۵ ...

این زیچه کوکبو خیلی شنیدم

واقعا موثره؟

جسارتا نیت شما چی بود؟ و بعد چند وقت برآورده شد؟

دوست عزیز اگه بهت درخواست دوستی دادم سوال ضروری داشتم لطفا قبول کن🙏🏻

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز