2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که 8 ساله دنبال حاجت فوری هستم ولی خب شاید تا الا قسمت نبوده بنظرم ذکیر یونسه بخون تا 40 روز انشا ...

بعضیا میگن ذکر یونسیه سنگینه

منظورشون چیه؟

اگه استیکر و گیف نبود من نصف مهارت ارتباطیم رو از دست میدادم👍😕😄🫠 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆

آیت الکرسی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ذکر یونسیه برای گره گشایی عالیه

امضامو بخون ❌ عاشق اقای م 💍کاربری اولم نیست 🦋نیمچه بلاگر نینی سایت😁 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن. بی احترامی و بی مزگی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 آشنای عزیز اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه! بابا فهمیدیم میدونی عزیز😉

من با دوتا چیز معجزه دیدم

اول نذر کردن برای حیوانات

به پناهگاههای حیوانات میدم

دوم دود کردن بخور زیچه ۵کوکب.

هردوشون برام محال هارو بارها براورده کردن

به هیچ وجه درخواست دوستی ندید رد میکنم🙏

آیت الکرسی

آیت الکرسی هم خیلی خوبه ممکنه یکی رو زندگیش چشم باشه یا حسادت یا کینه این دعا بخونه تاثیر میزاره و ممکنه زندگیشو درست کنه

ولی بنظرم باید همیشه هر روز صبح خونده بشه برای حفاظت از جان و مال

چیز خاصی نشنیدم متنش هم سبکه من بعد از نماز مغرب میخونم

اوم

گفتن زیاد گفتنش خوب نیست مشکلات پیش میاد

منم از همینجا شنیدم

اگه استیکر و گیف نبود من نصف مهارت ارتباطیم رو از دست میدادم👍😕😄🫠 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز