2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوشای قرمز و رد قرمزیش چطورین؟ مثل پاپول التهابی؟ به نظر خودتون ماده بهداشتی یا تو رژیم غذاییتون چیزی هست که باعث این جوش و.. بشه؟ اگه التهابی نیستن، جوشایین که زمان خاصی میان یا چی؟ روتین پوستیتون چیه؟

آقا یا کسی که مشکوک به آقا بودنه درخواست بده مستقیم به نینی یار گزارش میدم. اینجا نیستم که با مردای هول پررو صحبت کنم، نه به خاطر اینکه مشکلی با دوستی معمولی داشته باشم بخاطر اینکه یهو درخواست دادن، فقط نشون میده شما هولید. اینجام که تجربیاتم رو با خانمها به اشتراک بذارم و از تجربیاتشون استفاده کنم. اسم کاربریم به خاطر اینه که عاشق نودلم به خصوص نودل سبزیجات و نودل و ذرت پنیری. دوست دارم احترام و محبت رو در قبال همه رعایت کنم ولی برام مهمه به من هم احترام گذاشته بشه، احترام دو طرفه نباشه بحث رو ادامه نمیدم، خودتون متوجه میشید. خیلی دوست دارم از زبانها و فرهنگهای مختلف مطلع بشم و از صحبت در این باره لذت میبرم. بله درسته من یک فمنیست هستم اما فمنیست با اصول خودم، گناه فمنیست های رادیکال رو گردن من نندازید. غلط املایی زیاد دارم و خودمم قبول دارم چون سریع تایپ میکنم، مشکل از سوادم نیست به خدا. حامی حقوق همه انسان ها هستم حامی حقوق شما که داریم باهم مباحثه میکنیم هم هستم، فکر نکنید دشمن هستیم دوست عزیز🌷دوست دارم حرفام باعث بشن ادمها خودشون رو دوست داشته باشن و خوشحال باشن. اگه جایی حرفی از من باعث ناراحتیتون شد از اعماق قلبم ازتون خواهش میکنم که منو ببخشید. مدافع حقوق انسانها (بچهها، بانوان، آقایان)، حیوانات، گیاهان و طبیعت. به تاریخ و جغرافیا و سیاست و سفر و مطالعه علاقه دارم. یه علاقه عجیبی هم به غذاها، آدمها و فرهنگ و تاریخ قفقازی دارم. زندگی در صلح یه حق بی قید و شرطه.

خیلی ضایع هست؟

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

راه حلی داری؟ منم لک شده صورتم بااینکه کمرنگه ولی میترسم بیشتر بشه

زیاد اطلاعات ندارم

ولی لایه بردار خوبه

از همه آدما با تک تک نفس هام با تک تک سلولای بدنم با تمام عطسه هام با تمام سرفه هام با تمام دردام با تمام مشکلاتم با تمام استفراغ هام با تمام بی حالیام با تمام وجودم متنفرم

2824
2823
2791
2779
2792