2821
2789

کاربرا دکتر که نیستن یه دکتر برو خو

دلت که شکست سرت را بگیر بالا.....!                                   تلافی نکن،فریادنزن،شرمگین نباش،حواست باشه دلت شکسته گوشه هایش تیز است .....مبادا دل ودست آدمی را که روزی دلدارت بود زخمی کنی،مبادا فراموش کنی روز شادیش آرزویت بود...... صبور باش، بغضت را پنهان کن، رنجت را پنهان تر.....! زمین گرد است.....!!!!

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامانم قارچ داشت میرف یه جا که آب گرم بود توش گوگرد داشت خیلی بهتر میشد من بهش گفتم صابون گوگرد بگیر دیگه اون هربار میرف حموم میزد خیلی بهتر شد و کمرنگ شدن بعد از اون سوال گرف به دوتا قرص بود خورد کامل خوب شد ولی نمیدونم اسمش چیه

ولی همون صابون گوگرد واقعا تاثیر گذارع

دکتر رفتم به صابون قرص دادن ولی تاثیر نداشته گفتم شاید درمان خانگی باشه خارش هم داره

سلام درود بر همگی برای همه آرزوی سلامتی میکنم مراقبت سلامتی خودتان باشید انشاالله و تعلا

2823
2791
2779
2792