2777
2789
عنوان

خانوما

45 بازدید | 3 پست

سلام، من کلاس نهمم، برای انتخاب رشته یه سوال دارم ازتون، من کلاس هفتم علوم و ریاضی رو ۱۷ شدم، کلاس هشتم هم علوم ۱۰/۵ و ریاضی ۱۵/۵ شدم، فرم هدایت تحصیلی هم پر کردم و مشاورمون گفت همهی رشته هارو واجد شرایطی ولی اصلیه تابستون بعد امتحانا صادر میشه، بنظرتون میتونم با این شرایط برم تجربی؟ میخوام پرستاری بخونم، لطفا اگه کسی رو داشتید با این شرایط بگین. مرسی

دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم . .

با این شرایط دوستام بوذن ک انسانی تونستن برن

تجربی رو نمیدونم راستش

درکل معدل بالای ۱۸ میتونه بیارع

خودم کلا ۲٠بود

ولی این سطح نمرات انسانی میشه

من فقط از دور قشنگم نزدیکم شو تا پشیمونت کنم "پروف خودمم کپی ممنوع

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این شرایط دوستام بوذن ک انسانی تونستن برن تجربی رو نمیدونم راستشدرکل معدل بالای ۱۸ میتونه بیارعخو ...

من همیشه معدلم بالای ۱۸ بوده ولی بابت ۱۰/۵ علوم هشتم یکم نگرانم، مرسی خانوم:)💕

دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم . .

بستگی به علاقه ت داره من همیشه شاگرد اول بودم از محیط بیمارستان و... خوشم نمی یومد واسه همین رفتم ر ...

نه ولی من عاشق بیمارستان و پرستارام، همیشه هم میرم بیمارستان پرستارا رو ببینم🥲 عزیزید همچنین🤝🏻✨️