2821
2789
عنوان

خانوما

30 بازدید | 3 پست

سلام، من کلاس نهمم، برای انتخاب رشته یه سوال دارم ازتون، من کلاس هفتم علوم و ریاضی رو ۱۷ شدم، کلاس هشتم هم علوم ۱۰/۵ و ریاضی ۱۵/۵ شدم، فرم هدایت تحصیلی هم پر کردم و مشاورمون گفت همهی رشته هارو واجد شرایطی ولی اصلیه تابستون بعد امتحانا صادر میشه، بنظرتون میتونم با این شرایط برم تجربی؟ میخوام پرستاری بخونم، لطفا اگه کسی رو داشتید با این شرایط بگین. مرسی

دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم . .

با این شرایط دوستام بوذن ک انسانی تونستن برن

تجربی رو نمیدونم راستش

درکل معدل بالای ۱۸ میتونه بیارع

خودم کلا ۲٠بود

ولی این سطح نمرات انسانی میشه

| خانومای خوشگل همیشه درد معده رو دارن💅 | مثل گل لیلیومم؛درعین زیبایی بسیار سمی...🌗 من هیچوقت اولویت دوم کسی نمیشم!من حتی بچه دوم مادرم نیستم- 🩶🤌🏿"هرکس بخواهد میماند تقلاچرا؟! cdn.imgurl.ir/uploads/m273137_Nostalgia7.mp3 هیچکی به ی ورمم نیس حتی شما دوست عزیززز

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

با این شرایط دوستام بوذن ک انسانی تونستن برن تجربی رو نمیدونم راستشدرکل معدل بالای ۱۸ میتونه بیارعخو ...

من همیشه معدلم بالای ۱۸ بوده ولی بابت ۱۰/۵ علوم هشتم یکم نگرانم، مرسی خانوم:)💕

دستم بوی گل می داد، مرا به جرم چیدن گل محکوم کردند اما هیچ کس فکر نکرد شاید من شاخه گلی کاشته باشم . .

بستگی به علاقه ت داره من همیشه شاگرد اول بودم از محیط بیمارستان و... خوشم نمی یومد واسه همین رفتم ر ...

نه ولی من عاشق بیمارستان و پرستارام، همیشه هم میرم بیمارستان پرستارا رو ببینم🥲 عزیزید همچنین🤝🏻✨️

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز