2777
2789
عنوان

یک خانم وکیل

636 بازدید | 11 پست

با کی ازدواج کنه تااز نظر فرهنگی و درامدی بهش بخوره؟

niniyar@ تایید کن

اون چیزی که  از دهانت بیرون میاد سطح تفکرت ، خانواده ای که توش بزرگ شدی ، تربیت ات ، تعداد کتاب هایی که خوندی رو نشون  میده. پس شمایی که باحرف زدن خودت رو نشون میدی . ✍️درخواست دوستی نمی پذیرم .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تروخدا با وکیل ازدواج کنه چون مردای وکیل رو فقط خانمای وکیل میتونن میزان خطرناک بودنشون رو مدیریت کنن

خیلی حرف دارم بزنم ولی سایت ظرفیت نداره

خواجگان حرمسرا درخواست ندید، ریپلای هم نکنید، تو تاپیکام هم نیاید، اگه اشتباها ریپتون کردم حواسم نبوده خواجه ای به دول نداشتت ببخش رو ریپ مجدد نکن

اصلا خانم وکیل وقت میکنه به ازدواج فکر کنه؟

همه وکلا که مثل هم نیستن یه عده سرشون شلوغه یه عده نه

دوست عزیز اگه بهت درخواست دوستی دادم سوال ضروری داشتم لطفا قبول کن🙏🏻

[QUOTE=414137827]تروخدا با وکیل ازدواج کنه چون مردای وکیل رو فقط خانمای وکیل میتونن میزان خطرناک بود ...

نمیخوام بات بحث کنم

نهایتش مثل من تهش زندگی بت درس میده

خواجگان حرمسرا درخواست ندید، ریپلای هم نکنید، تو تاپیکام هم نیاید، اگه اشتباها ریپتون کردم حواسم نبوده خواجه ای به دول نداشتت ببخش رو ریپ مجدد نکن

تروخدا با وکیل ازدواج کنه چون مردای وکیل رو فقط خانمای وکیل میتونن میزان خطرناک بودنشون رو مدیریت کن ...

چرا مردای وکیل خطرناکن؟

مامانم اصن نذاشت به خواستگار وکیلم فکر کنم گفت خطرناکند

ولی آخه چرا😬😂

سلام و درود💞 کاربر جدید نیستم

مامان من با پزشک ازدواج کرد

بنظرم خیلی بستگی داره

فقط بر اساس شغل که نمیشه گفت

دونفر باید همدیگه رو درک کنن و بفهمن شغل همو و مشکلی با اون سبک زندگی نداشته باشن

وگرنه درامدی بخوای حساب کنی شغل ازادم میتونه درامدش بیشتر از وکیل باشه اطرافم دیدیم

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

چرا مردای وکیل خطرناکن؟مامانم اصن نذاشت به خواستگار وکیلم فکر کنم گفت خطرناکندولی آخه چرا😬😂

هیولان عزیزم

هیولاهایی که ابزار قانونی برای شکنجه و حتی کشتنت رو هم بلدن و قطعا ازش استفاده میکنن در زندگی، همین الان برو دیت مادرت رو ببوس