2821
2789
عنوان

رانندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 27 پست
من عشق به رانندگی داشتم ترسم کم بود ولی یه مدت برای تنهایی روندن اعتماد بنفس نداشتم فقط توی محله میر ...

باید مجبور بشی بشینی تا ترست بریزهمثل شما

یاد خدا آرامش بخش دلهاست .خدایا مرسی که هستی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رانندگی تو شهر از اسنپ گرفتن خیلی سخت ترهیه نوع خودسازیهمنکه ماشینم فروختم از بس مردم بدرانندگی میکر ...

من واقعا تو اسنپ اذیت میشم

مبارکه عزیزم از دور دور لذت ببر😅

من همیشه میگم تو رانندگی فقط باید نترس بود

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸

من فقط همون روزای اول اموزش میترسیدم ولی عزمم و جمع کرده بودم بلافاصله شروع کردم الان سالهاست که لذت میبرم رانندگی برام به تراپی شده

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

منم پارسال گرفتم و الان محلمونو میتونم برم و بیام ولی خب هنوز مونده تا حرفه ای بشم

یه کوچولو ترس باهامه مخصوصا زمانیکه یکی نگام میکنه

اگر اینان مسلمانند یارب کافرم گردان/وگرمن کافرم ازمسلک ایشان برم گردان.. /درخواست دوستی نمیپذیرم بااحترام

من دوسال پیش گواهی نامه گرفتم ولی ماشین نداریم ک بشینم دیگه کلا یادم رفته💔

مردای مادرقهوه درخواست ندید زبون ادمیزاد حالیتون نمیشه خرابا؟ همه مثه خارمادرتون نیستن

به قول مامانم رانندگی شوهر دوم زنه و یاد کرفتنش واجب😍خودشم شصت سالشه و سی ساله رانندگی میکنه

یک مرد واقعی همانطوری با همسرش رفتار میکند که میخواهد مرد دیگری با دخترش رفتار کند......
ی همسایه داشتیم خانمش جوری ماشین چپ کرده بود ک حتی خواننده های تو فلش هم مرده بودن

خب که چی مثلا تا حالا هیچ آقایی چپ کرده فقط خانوما تصادف میکنن چرا میخاین با ضعیف کردن خانوما بهشون سلطه داشته باشین دیگه اون دوران گذشته

باید مجبور بشی بشینی تا ترست بریزهمثل شما

درسته

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
منم پارسال گرفتم و الان محلمونو میتونم برم و بیام ولی خب هنوز مونده تا حرفه ای بشم یه کوچولو ترس باه ...

ببین فقط وقتی میخای تغییر مسیر بدی به آیینه ها نگاه کن اینکه مدام آینه رو چک کنی ببینی پشت سرت راه بندان شده بهت استرس میده از لاین سرعت نرو که بقیه بتونن رد بشن اگه هم نمیتونن رد بشن همینی که هست خیابون رو که نخریدن ما هم حق داریم تردد کنیم همه اوایل مشکل دارن تا راه بیفتن نه تنها تو رانندگی تو هر کاری

2790
2823
2791
2779
2792