2821
2789

تو این اوضاع وام گرفتن سوده

آخر نفهمیدیم زندگیه یا شکنجه گاه...                        خسته‌ام...                                                                              مثل هیزمی که سوخته و خاکستر شده                             ولی بازم ازش انتظار دارن بسوزه...   🖤🥀                                     اگر زندگی مرگ است و مرگ است زندگی                                  پس درود بر مرگو  🖤 ⚰️ 🖤   مرگ بر زندگی                                                                                                                                    مثل تنه خسته ایی که خواب میخواهد💔                                 انقدر خسته است جانم!   🖤  🖤                                          که مرگ میخواهد🥀⚰️🥀.                                                    نیستی بابا...  و همین برای خوشبخت نبودن کافیست. 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

این روزا تنها راهی ک میشه عقب نموند گرفتن وامه

تو زندگی همیشه سعی کردم آدم خوبی باشم .ولی همیشه آدم بده قصه بودم. اما الان باید نقش آدم بده رو بازی کنم .تا الان خوب بودنم به کسی ثابت نشده .از این میترسم ک در نقش آدم بده بمونم

من به محض اینکه فشار وام هایی که داریم یه ذره کم بشه مجدد وام میگیرم

البته وام های درصد پایین اگر پیدا کنم

ولی وام درصد بالا نه

پولی هم که میگیرم هر سال میزارم روی پول پیش خونه متاسفانه 😂😂😂

یعنی این املاکی ها و صاحب خونه ها ذره ای رحم و انصاف ندارن