2777
2789
عنوان

رنگ چشم نوزاد

1462 بازدید | 24 پست

خانوما راسته که آب دریا رنگ چشم نوزاد رو تغییر میده؟یا هر خوراکی که میشناسید بر رنگ چشم تاثیر داره معرفی کنید درضمن اینم میدونم که ژنتیک حرف اولو میزنه اما شنیدم خوراکی ها هم بی تاثیر نیستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من از مرد چشم رنگی بدم میومد..زد و شوهرم چشم سبز از آب درومد😂

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
آره اونقدری که رنگ چشم پدر نقش داره مادر نه

جدی میگی آخه از بچه های داداشش دوتاشون چشم رنگی شدن تازه چشم شوهرم روشن بقیه نه یعنی میشه آخه نمیتونم تخم مرغ بخورم 

خودشناسی DNA plus

زن همسایمون خورد هیچی نشد 

بعدا بهش گفتن باید سه بار میخوردی 

همشون الکی 

حالت چشم مهم تر از رنگشه

دعا کن سالم باشه

منم چشام بزرگ و حالت داره و رنگش روشن اما متاسفانه پشت عینک قایم شده سالها

7 شهریور 97 خاص ترین روز زندگیم  اللهم صل علی محمد و آل محمد 

من بچم 43روزشه.مادرشوهرم و خاله شوهرم چشاشون سبزه دلم میخاد دخترم هم سبز بشه.ولی رنگش قابل تشخیص نیس.رنگیه ولی معلوم نیس چ رنگی.مث یشمی رنگه.رنگیه ولی معلوم نیس چ رنگی میشه

منم از این میترسم.

بزن ب بیخیالی تا سرت نیومده😂😂

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
من بچم 43روزشه.مادرشوهرم و خاله شوهرم چشاشون سبزه دلم میخاد دخترم هم سبز بشه.ولی رنگش قابل تشخیص نیس ...

آخه ما هم داداشم چشاش رنگیه هم اقوامای مامانم از یمت شوهرم مادرشوهرم سبزه ودایی وخاله هاشم رنگی ان