2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بذار از موعودت بگذره یه هفته بعد برو بتا بده

عزیزم میخوام زود بفهمم چون اگه باردار باشم باید اتاق خوابمو جابجا کنم، عاخه خونمون دوبلکسه من توی اتاق بالا ام حدود ۲۰ تا پله داره خطره

عزیزم شما باردار بودین؟منم فردا موعد پریودمه امروز دوتا بی بی چک استفاده کردم مثل مال شما هاله انداخت زیر یک دقیقه ولی یکم کمرنگ تر از مال شماس هاله صورتی که نیاز به دقت زیاد نداشت همون لحظه به وضوح دیدمشون

عزیزم شما باردار بودین؟منم فردا موعد پریودمه امروز دوتا بی بی چک استفاده کردم مثل مال شما هاله انداخ ...

اره عزیزم حامله بودم الان هفته شیشم ، فردا یه بتا بده خیال خودتو راحت کن من روز موعد بتا دادم دوهزار بود

اره عزیزم حامله بودم الان هفته شیشم ، فردا یه بتا بده خیال خودتو راحت کن من روز موعد بتا دادم دوهزار ...

مبارکههههه😍🥹منم امروز روز موعدمه دارم میرم بتا بدم انشالله که برامنم مثبت باشه🫠

قررربونت عزیزم ایشالا هرچی خیره 😍خبرشو بده

امروز رفتم ازمایش (۴روز قبل موعد پریودمه اشتباه حساب کرده بودم)بتام ۵۳.۹ اومده ولی لکه بینی قهوه ای رنگ دارم انگار ترشح قهوه ایه نمیدونم چی میشه دیگ

امروز رفتم ازمایش (۴روز قبل موعد پریودمه اشتباه حساب کرده بودم)بتام ۵۳.۹ اومده ولی لکه بینی قهوه ای ...

پس مبارکه عزیزم من سه روز قبل موعد ۴۴ بود روز موعد شد ۲۰۰۰ که دیگه نرمال بود

خیالت راحت مثبته لکه قهوه ای هم طبیعیه، قرمز خیلی پررنگ غیرطبیعیه

2828
2791
2779
2792