2821
2789
عنوان

بچه همسایه

868 بازدید | 9 پست

میتونم از همسایه بخاطر اذیت و آزارش و بی اهمیتی خانوادش که چندین بار بهشون گفتم بچتون اذیت میکنه شکایت کنم ؟

البته از پدرش میخام شکایت کنم

بچه اش میاد جلو مغازه توی مغازه شن میریزه یا با انگشتش علامت زشت نشون میده

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به بچه محبت کن چندبار. درست میشه.

باهات لج کرده یا چون هی شاکی بودی عمدا اینجوری میکنه.

من با چند تا بچه کوچولو تو کوچه مشکل داشتم چیزی نمیگفتماااا فقط هرروز که رد میشدم داد میزدن بهم میگفتن ضیفه ی فیسوک😂خیلی بد میگفتن ابرو برام نمونده بود اخم میکرذم میرفتنم چون محل نمیزاشتم حرفای بدشون هردفعه ییشتر میشد .

ی روژز موقع رد شدن اول من بهشون سلام کردم تک تک با روی خیلی خوش. هیچی نگفتن. فرداش رد شدنی اونا زود تر سلام کردن. اسمشونو پرسیدم با ذوق. دفعه ی بعد هیچ کاری باهام نداشتن دیگه. رد ک میشدم حتی انگار خوشحال میشدن

محبت کن. اون بچس. سریع خر میشه😂

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد. شهر بر روی سر من عربی می رقصد. این جهان با همــه ی دغدغه هایش دارد روی یک جمجمه ی یک وجبی می رقصد😵💫..به آیندگان بگویید روزی که ماشه ها را کشیدند ما در مزرعه ی آرزوهای بر باد رفته میان خوشه های سوخته ی جوانی «داشتیم رویا میکاشتیم؛»ما همگی حیف بودیم..🙃🙃🙃 یه مرتیکه ی قند و نبات تو زندگیم دارم که با دنیا هم عوضش نمیکنم.🤤😍. آقایون سایت قبل از درخواست دوستی فرستادن اول خواهرومادرتونو واسه فحش خوردن آماده کنید😎

نه والا فک نکنم جایی اینو ثبت کنن چون بچه س. با صحبت با پدرش حلش کنید

پدرش همش میگه ببخشید

اگه بی ادبی کرد بزنش

اما همسایه جفتیش رو میفرسته به طرفداری از بچه بهم حرف بزنه

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز