2777
2789
عنوان

ایمپلنت دندان

152 بازدید | 7 پست

سللم پنج روزه دوتا از دندونامو که کنار هم هستند ایمپلنت کردم،خیلی درد دارم هر ۶ساعت یه بار باید مسکن بخورم،میترسم طبیعی نباشه،میشه نظ اتتدن روبگین،اگه کسی انجام داده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من ۴ تا از دندونام ایمپلنت هست ۲۲ سالمه. ۳ تا بالا ۱ دونه پایین. به نظرم اصلا طبیعی نیست که درد داشته باشی چون بعدش اصلا دردی نداره! به نظرم برو حضوری پیشش قبلشم تماس بگیر مشکلتو بگو

ببین بدن با بدن فرق داره من سه تا همزمان انجام دادم و خیلی درد اینا نداشتم شاید تا دو روز ، فقط بدجور ورم کرده بود و به مرور زمان برطرف شد ، موقع خوابیدن چطوری خوابیدی ؟ من تا یک هفته دوتا بالش میذاشتم

سلام من ۴ تا از دندونام ایمپلنت هست ۲۲ سالمه. ۳ تا بالا ۱ دونه پایین. به نظرم اصلا طبیعی نیست که درد ...

منم سه تا کناره هم بود زیاد درد نداشتم ولی بعضیها بودن که خیلی درد داشتن حتی تا یک هفته

بعده کشیدن دندون و ایمپلنت دردش کاملا طبیعیه..سعی کن از دهانشویه صبح و شب استفاده کنی جلوی التهاب و ورم لثه رو میگیره و زخم زودتر ترمیم میشه.قرصاتم سرساعت بخور تا آخرشو

برای اطمینان میتونید برید چیش دکتر ایمپلنتتونو چک کنه..نگران نباش

خدا...🕊