2821
2789
عنوان

پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پسرای الان خیلی سرد و یخی شدن من یکی دارم روزی چهار پنج تا پیام میده اصلا نمیگه یه زنگ بزنیم یبارم گ ...

بنظرت ادامه دادن با همچین آدمی میشه؟؟؟

شاید حسی بهت نداره وگرنه پسرا بیشتر مشتاق میشن برای دیدن و قرار

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

چون راحت گیر تر و بیخیال تر از دختران

مثل دخترا نیستن که جزئی باشن و همه چیو تحلیل کنن

برای همینه بنظرم انقدر روابط دختر پسرا با هم مشکل داره چون همو نمیشناسن

آرامشم همه چیزمه 💖

موجودات عجیب و غریبی هستن

بعضی وقتا دلم میخواد قلبمو از تو سینم در بیارم بزارمش جلو روم و سرش فریاد بزنم میشه تمومش کنی میشه انقد ساده و احمق نباشی میشه انقد دلت برای آدما و کاراشون نسوزه میشه برات مهم نباشن متوجه ای که داری به جفتمون آسیب میرسونی بعدشم همو بغل کنیم و تا خود صب باهم اشک بریزیم

اینا خودشونم نمیدونن چی تو مغزشون میگذره بعد تو انتظار داری دیگران بفهمن

دقیقا پسره خودش گفت😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

همه چی در وقت خودش زیباست.باران گل های پژمرده را زنده نمیکنه!🩶

😂🤦🏻♀️خوبه ک خودتونم میگین

البته شوخی بود

همه آپشن هایی که داریم از مغزمون نشات گرفته

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

اینجوری هم که میگی نیست منم با یه دختری بودم دقیقا همچین مشخصاتی داشت انگار کور بود هرچی محبت میکردم نمیدید جدا شدم ولی خب همه دختر ها رو به هم نسبت نمیدم خوب و بد داریم به احتمال زیاد اشتباه از خودم بود که همچین ادمی رو انتخاب کردم ولی خب تجربه شد ولی قرار نیست بعد این شکستم همه دختر ها رو مثل هم بدونم

کارو مارو سخت میکنید که

سخت نیس هنر میخاد

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز