2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مامان بابام دهه شصتین🥲

🤗✨ عاشق بارون و صدای بارون به به🌧☔🤗 ازم پرسید اینکه تا آخر عمر با ی نفر بمونی خسته کننده نیست؟🩵گفتم تماشای هر روز ماه و ستاره و دریا خسته کننده ست؟💜هیچی نگفت چون چیزی که به ما آرامش ببخشه💖 هیچ وقت واسمون تکراری نمیشه💚

ولی به نظر من دهه شصتیا از بچگی پیر بودن

از بچگی بچگی نکردیم و بیشتر از سنمون درک کردیمو رفتار کردیم

ولی الان داریم تلافی میکنیم اصلا پیر نمیشیم روز ب روز خوشگلترم میشیم

ولی به نظر من دهه شصتیا از بچگی پیر بودن

منظورم از نظر ظاهر بود

از بچگی پخته بودیم

بچه بودیم یاد گرفتیم چطور با مادر پدرامون رفتار کنیم و چطور درکشون کنیم حالا یاد گرفتیم چطور بچه هامون رو درک کنیم

هیچ وقت هم کسی ما رو درک نکرد

از معدود مسائلی که تو زندگی ازش راضی ام همین دهه شصتی بودنمه ..اخرین نسلی هستیم که واااااقعا بچگی کردیم .به معنای واقعی کلمه تو یه دنیای دیگه زندگی کردیم

مخصوصا من که خونه مادربزرگم زندگی کردم مثل خونه قصه ها با حوض فیروزه و شمعدونی وماهی گلی و...

بچه های الان خیلی زود وارد دنیای بزرگترا میشن

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

سلام عزیزم ..بله😊من توی جنگ وموشک بارون به دنیا اومدم ..بچگی سختی داشتیم ...نوجوونیمونم که بااسترس گذشت ..جوونیمونم که به کنکورو هزار کمبود...میانسالیمونم دوباره جنگ ....ولی خاطره خوب کم نداریم ...از بچگی یاد گرفتیم سختی و قناعت رو 🥲🥲🥲پیر شدنم قشنگه 😎😎😎😎

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💓گاهی نمیشودکه نمیشود که نمیشود💓گاهی هزاردوره دعا بی اجابت است💓گاهی نگفته قرعه به نام تومیشود💓گاهی گدای گدایی وبخت باتویارنیست💓گاهی تمام شهرگدای تومیشود💓کاری ندارم کجایی وچه میکنی💓بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود💓برای خوشبختی دخترم دعاکنید 💓دخترم بهترین اتفاق زندگیم💓🇮🇷ایرانم🇮🇷آقایون محترم لطف بفرمایید به بنده درخواست دوستی ندید وگرنه اسمتون را به عنوان مزاحم به نی نی یار اطلاع میدم ...باتشکر

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز