2821
2789
عنوان

عمل بینی

276 بازدید | 22 پست

من الان نمیتونم عمل کنم . تقریبا زمستون میتونم

بنظرتون تا اونموقع هزینه خیلی بالا میره ؟

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

منم همینطور

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میتونی برای مشاوره بری

رزرو کنی یه پیش بدی تا با این قیمت برات وقت بذارن

البته همهی دکترا این شرایطو ندارن

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

سلام.پیش چه کسی میخوای عمل کنی؟زنگ بزن ازش قیمت بپرس.من ان شاالله ان شاالله 23خرداد وقت عمل دارم.گفتن از تیرماه افزایش قیمت میخواد بخوره

با تحقیقاتی ک کردم میگن زمستون سخته عمل

زیاد تحقیق کن تجربیات عزیزان بخون

یا رفیق من لا رفیق له🖤

صد در صد میتونی اقساطی عمل کنی و حتی بعضی از دکتر ها الان عمل میکنن و شما میتونین از ۳ ماهه دیگه اقساط رو پرداخت کنین

منم میخوام همینکار کنم البته برای من فلا فقط ۲۰ تومنش اوکی شده🥲

دلیلت چیه ک تااون موقع میخای تعویق بندازی

کنکور دارم و الان بخاطر این شرایط تعویق افتاده و این عمل لعنتی جایزه ی بعد کنکورمه مثلا

اگر دوام آوردن خود یک هنر باشد ما این روزها بی آنکه بدانیم در حال خلق یک شاهکاریم 🩶

زیاد نه نهایت2٠ ۳٠تومنالان من پرسیدم 150

من میگم تا اونموقع 100 میلیون گرون تر نشه بیچاره شم