2821
2789
عنوان

محبت زیاد

73 بازدید | 3 پست

به نظرتون یه زن از محبت زیاد ممکنه بی علاقه بهش بهمون اگه اینطوری باشه اون وقت هیچ وقت اونطوری که یکی رو دوست داریم نمیتونیم بهش نشون بدیم و اونم هیچ وقت نمیفهمه اندازه دوست داشتنمون رو و این به نظرتون نقص روابط انسانی نیست؟

خودت میگی محبت زیادی هر چیزی زیادیش خوب نیست البته این نظر شخصی من هست من محبت زیادی داشتم به شوهرم که رفت دنبال کسی که منتش رو بکشه دوست داشتن قلبی با محبت زیادی فرق داره

خودت میگی محبت زیادی هر چیزی زیادیش خوب نیست البته این نظر شخصی من هست من محبت زیادی داشتم به شوهرم ...

متاسفم ناراحت شدم واقعا حالا اگه شوهرتون بهتون محبت زیادی میکرد شما ازش زده میشدید یا نه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفم ناراحت شدم واقعا حالا اگه شوهرتون بهتون محبت زیادی میکرد شما ازش زده میشدید یا نه

تو شرایط قرار نگرفتم محبت میکنه نرماله الان ولی زیادش من حالمو بد میکنه این که بعضیا همش قربون صدقه برن و همش پا پیچ باشن من حالمو بد میکنه اگه کسی با من اینطور باشه حتی شوهرم