2777
2789
انقد پسر پسر نکنید والا همچین تحفه هم نیستن 

نگو عزیزم پسر هم برای پدر و مادرش عزیزه.من یک تار موی پسرم رو با دنیا عوض نمیکنم.خدا به هرکس هرچی میخواد چه دختر و چه پسر سالم و سلامتش رو بده.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگو عزیزم پسر هم برای پدر و مادرش عزیزه.من یک تار موی پسرم رو با دنیا عوض نمیکنم.خدا به هرکس هرچی می ...

من که نگفتم عزیز نیست اخه بهصی ها دیگه افراطی دنبالاین جریانن با یه تعصب عجیب این درست نیست بچه کلا عزیزه

من که نگفتم عزیز نیست اخه بهصی ها دیگه افراطی دنبالاین جریانن با یه تعصب عجیب این درست نیست بچه کلا ...

حرفت درست ولی تحفه رو ناراحت شدم عزیزم.اتفاقا تو نینی سایت که همه دنبال دختردار شدن هستن.من خودمم خواهر و خواهرشوهر ندارم و خیلی دلم میخواد یه دختر داشته باشم ولی تو کار خدا هم دخالت نمیکنم.هر چی صلاحه خداس و اینکه سالم بودنش فقط برام مهمه.نظرم اینه که تحت هیچ شرایطی نه به دختر نه به پسر توهین نکنیم چون هر دو نعمت خدا هستن.

حرفت درست ولی تحفه رو ناراحت شدم عزیزم.اتفاقا تو نینی سایت که همه دنبال دختردار شدن هستن.من خودمم خو ...

عزیزم من درجواب اون کاربر عروس خانم گفتم که نوشته بود یه نفر نوشت دوقلو دختر دارم بگم چکار کردم ایشونم گفت اره بگو که ما همون کارو نکنیم من از این ناراحت شدم والسلام

انقد پسر پسر نکنید والا همچین تحفه هم نیستن  

اتفاقا من از وقتی با نی نی سایت اشنا شدم دیدم ک اینجا همه حامی دختر دار شدنن! یکی بگه دلم پسر میخواد میریزن سرش یکی بگه دختر میخوام همه به به و چه چه میکنن!!!

من خودم شوهرم خواهر نداره ۴تا پسرن و دختر دوست دارن نوه شون باشه! خودمم هم برادر هم خواهر دارم یعنی واسه خانواده خودمون فرقی نمیکنه شوهرم دختر دوست داره ولی من خودم پسر! حالا یعنی باید سرزنش بشم؟ 

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
حرفت درست ولی تحفه رو ناراحت شدم عزیزم.اتفاقا تو نینی سایت که همه دنبال دختردار شدن هستن.من خودمم خو ...

اتفاقا پسر خیلیم خوبه ،ایشالا ک عصای دستت میشن من عاشق پسر بچه هام خیلی بانمکن

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!
خدا بهت بده انشالله

😍😍😍😍😍😍 ایشالا  

البته الان که عقدم به وقتش😂

ممنون عزیزم لطف دارید.انشالله خدا برای شما رو هم حفظ کنه(البته نمیدونم متاهل و بچه دار هستید یانه😁)😍😍😍

درسته،منم قبلا پسر برام مهم نبود،ولی الان نداشتنش باعث شده کلی حرف بشنوم و تحقیربشم

میشه خواهش کنم واسه حاجتم یه صلوات بفرستید،ممنونم💐