2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

انقد پسر پسر نکنید والا همچین تحفه هم نیستن  

دقیقا آفرین حرف دلمو زدی اینکه هر کسی یه جنسیت دوست داره به خودش مربوطه اما این که از بس گفتید و رواج دادید که یه عده فکر می کنن پسردارن شاخ غول رو شکستن مقصرید 

من دوقلو پسر دارم آخه چرا میخوای خودتو بیچاره کنی آخه چرا 😠😠😠😠😠😠😠اصلا از مشکلات بزرگ کردن دو ...

خو چیا میخوردی اکثر؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...
دقیقا آفرین حرف دلمو زدی اینکه هر کسی یه جنسیت دوست داره به خودش مربوطه اما این که از بس گفتید و روا ...

نه اخه اون کاربر گفته بگو که ما اینکارو نکنیم اخه این چه حرفیه؟ به خدا یه دختر می ارزه رو صدتا پسر.البته به من نگفته ها تعجبم چرا به اون کسی که گفت ناراحت نشد والا

نه اخه اون کاربر گفته بگو که ما اینکارو نکنیم اخه این چه حرفیه؟ به خدا یه دختر می ارزه رو صدتا پسر.ا ...

بخدا دختر نعمته الا خانواده همسرم دختر ندارن زارن برا ی تار موی دختر خونشون سوت کور و بدد...ولی خونه ی ما واقعا صمیمی و گرمه این دختره ک پای پدر مادر میمونه...ولی حرف استارترم درک میکنم چون دختریم میخایم دل مادرمون نگیره

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

‍ پسرزایی👩‍👦

✅تغذیه ی عمومی

پسر مواد غذایی مناسب برای زوجین،

مصرف نمک،اندکی بیشتر از حد طبیعی

دانه ها،روزی یک مشت تخمه ی آفتابگردان (پتاسیم بالایی دارد)برگه ها(زردآلو،هلو)انجیر خشک مویزوکشمش ،بادام ها،پسته ،فندق،کنجد،پودر نارگیل به مقدار کم

گوشتها،گوسفند،(گوشت،دل ،قلوه ،جگر)شتر

غلات،برنج،گندم،ذرت(نان پلوها،ذرت کبابی یا پخته)ماکارونی به مقدارمتعادل نه خیلی زیاد

حبوبات،لوبیا ماش لپه

میوه ها،توت فرنگی خیلی زیاد،انگورها،مرکبات ،هلو،انجیر،سیب،(خصوصا قرمز)طالبی،گرمک،خربزه،زرد آلو،انار،خرمالو،به ،توت ها،آلبالوگیلاس

سبزیجات،مغز کاهووبرگه های زرد وسط آن،زرشک ،سیب زمینی،هویج ها،کنگر ،قارچ خیلی کم)سبزیجات تازه وغیر فریزری،باومجان کرفس

نوشابه ها،شربت لیمو ترش،انار ،آلبالو،سکنجبین

مرباها،توت فرنگی،تمشک ،آلبالو،گلسرخ،عسل

چای ها،دارچین(برای شوهر)کاکوتی (برای خانم)چای سیاه با عسل ونبات

اختصاصاشوهر علاوه بر مواد فوق،میگو،مربای شقاقل،بامیه،دنبلان،زعفران،زنجبیل،نخودآب،

املت(پیاز با سفیده ی تخم مرغ(نه زرده)به مقدار کم)هرروز یک الی دو لیوان عرق کاسنی

پرهیزات غذایی برای زوجین

رازیانه،زنیان،زیره ها،هلیله ها،شوید،سماق،تمبر هندی،سویا ،گلپر

جو ومشتقاتش

لبنیات،کلا شیر وهر چیزی که از شیر درست میشود هورمون سازچه زنانه چه مردانه بهتره کمتر مصرف شود

تخم مرغ،ماهی ها،گوشت سرد،گاو وگوساله سبزیجات پیر ومانده (،فریزری)لوبیا سبز،کدو سبز،خانواده ی کلم،شلغم،چغندر،جوانه ها

آبغوره وسرکه وفرآورده هایشان

قند وشکر قهوه چای پررنگ کاکائو وشیرینی های مصنوعی،سس ها،نوشابه های گازدار،ماءالشعیر

عدس ،نخود،هندوانه ،ازگیل

برای پسر

تغذیه یک ساعت قبل از بارداری

شوهر،یک فنجان قهوه(قهوه خوری)موز،خرما،انگور،سیاهدانه با عسل،کاسنی

همسر،توت فرنگی،انگور موز،خرما،1یا 2عددفلفل نکوبیده،سیاهدانه وعسل

در 3،4روز آخر نزدیک زمان تخمک گذاری درماه آخر دوره (ماه سوم)که زوجین می خواهند اقدام به بارداری کنند خانم می تواند آب حاوی جوش شیرین بجای آب معمولی بیاشامد(یک ق غ معمولی در یک لیتر آب)نکته در  دوازدهم وسیزدهم

نکته ی مهم،در صورت بیماریهای داخلی زوجین ،مانند دیابت،بیماری کلیوی،فشارخون وغیره،براساس نوع بیماری رژیم غذایی قابل تغییر استمثلا نمک را اضافه نمی کنیم در فشار خون بالا

پسر

دوش واژینال جوش شیرین یک ق غ معمولی با یک لیتر آب در زمان پاکی،باسرنگ5الی 10سی سی خودش را می شوید بعد آبکشی می کند

خصوصا درماه آخر نزدیک بارداری

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

من مخالف این نیستم که کسی جنس خاصی رو دوست داشته باشه منم شاید عمیقا از ته دلم یه جنسیت رو بیشتر دوست داشته باشم  اما اینکه بیام تعمیمش بدم، نسنجیده و نفهمیده حرف بزنم درست نیست روی صحبتم با استارتر تاپیک نبود کلی گفتم میبنم تو تاپیک های تعیین جنسیت براحتی دختر رو زیر سوال میبرن خوب پسر دوست داری تلاشمو بکن اشکالی نداره اما دیگه چرا دختر رو زیر سوال میبری خوبه حالا  ما همه هم  زن هستیم

چرا به حرف دل آدم گوش نمیدین

ببین هرکاری که بخوای بکنی تو نت هست یک سرچ بکنی دستت میاد ولی عمرا کاسنی نده به شوهرت خودتم نخور من بچه امو با تعیین جنسیت باردارشدم دکترم تاکید داشت که کاسنی مرد نخوره چون هرچی گرمی خورده رو خنثی میکنه واینکه حتما تزریق جوش شیرین با سرنگ یک ساعت قبل اقدام داشته باش وحتما روز تخمک گذاریت رو با سونو پیدا کن وفقط همون روز رابطه جنسی ذاشته باش وبقیه روزای ماه بعد از اون جلوگیری کن موقع رابطه واینکه حدودا یک هفته قبل از اقدامت مرد تخلیه منی اصلا نداشته باشه تا حجم اسپرم بالا بره