2821
2789
عنوان

کنکور سوال

368 بازدید | 9 پست

سلام بنده به عنوان یه داوطلب کنکور نه سلامت دارم و نه روان . این حرف جدید که یک هفته پیش از ازمون اعلام میکنند دقیقا چه اساسی داره؟حالم واقعا بده .بخدا جیگرمون شده یه قطره خون.چرا یه تاریخ درست نمیدن؟واقعا اول هفته اعلام میکنن که دوستان اخر هفته کنکور دارید؟

سوال کن اینه که زمانی که دی ماه تایید سوابق کردم ایا لازمه دوباره انجام بدم؟ نمرات که باید ترمیم کنم تازه😑توروخدا راهنماییم کنید

امکان داره کنکور اوایل مرداد یا اواسط تیر برگزار کنن؟

سلام

نگران نباش

از وقتی اعلام کنن حداقل ۱۵ روز وقت هست چه بسا بیشتر

احتمالا دو سه هفته بعد نهاییا باشه

تایید سوابق رو انجام بدید ترمیم که کردید دوباره فرصت میدن نمرات جدید رو تایید کنید

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕

عزیز اینا شب یه چی میگن روز یه چیز دیگه منم مثل تو کنکوری هستم به چپت بگیر این حرف ها رو بیشترشون رو خبرگزاری ها و مشاور ها برای جذب بازدید میزارن

غمگینم مثل مردی که با هزار بدبختی زن گرفته اما سر به زنگا میفهمه که زنش مردح!!!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منمم 😭😭

دیگه لازم نیست اگه بهت کد رهگیری داده بعد از تایید

واقعا منم بعد از این که گفتن یه هفته قبلش میگیم یهو خیلی ترسیدم ولی دیگه بعد از نهایی و ترمیمه احتمالا فک نکنم نهایی هارو هم یه هفته قبل بگن گفتن کنکور ۴۵روز بعد از نهایی هاست پس باید وایسیم منتظر تایم ترمیم اینا

ولی منم تا اینارو گفتن دیگه شب خوابم نمیبره🤣😭😭😭

یعنی چی اواسط تیر ؟ اول باید نهایی ها تموم شه بعدش کنکور میشه. و گفتن تا 15 تیر نهایی گرفته نمیشه احتمال زیاد چون کشور هنوز وضعیت عادی نداره چه برسه امتحان گرفتن. خلاصه نهایی اواخر تیره و اوایل مرداد بعدش که تموم شد نهایت 2 هفته بعدش کنکور میشه

سوابق دی ماه واسه نهایی حساب نیست که فکر کنم. و اینکه باید امسال ترمیم بدی نمرات سال های پیش تراز خیلی خیلی کمتری نسبت به سال جدید میدن و عملا با نهایی کم پذیرش تو رشته های خوب و دانشگاه دولتی سخت تر میشه

انتظار که نداری همه چی سر جاش و منظم و مرتب و... :)

سعی، کن تو مملکتی که هستی نسبت به شرایط خودتو وفق بدی، تا جایی که میدونم بعد تموم شدن ماجرا نهایی ۱۵ روز بعدش و کنکورم دوهفته تا سه هفنه بعد

تو بخون هر موقع باشه در هر حال تو خوندی، خودتو درک کن، شرایطو بپذیر