لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
یه جای خنک و تاریک و ساکت دراز بکش و سعی کن بخوابی
اب یادت نره واقعا
گرما هم باعث میشه بدتر شی
قلب من فقط به این امید می تپد که تو هستی 🩷 تویی وجود دارد که من میتوانم او را ببینم، او را ببویم، او را ببوسم، او را در آغوش خود بفشارم و او را احساس کنم 🌸💕
حقیقتا من میگرنم که عود میکنه، مگر که خودش دلش بخواد خوب شه وگرنه اگر با مسکن سوماتریپیتان خوب نشه، دیگه هر کاری کنم هم نمیشه. اما در کل من با تجویز متخصص مغز و اعصاب شروع کردم به خوردن قرص ویتامین ب ۲، و دیدم که به شدت موثره، هم توی تعداد حملات، هم شدتش و حتی اثرگذاری مسکن.
وقتی عود کرد دیگه راهکاری به جز مسکن و خواب زیاد وجود نداره. ولی خب نباید بذاری عود کنه دیگه. زندگی ما میگرنیا سخته. نباید بی خوابی بکشی نباید گرسنگی بکشی نباید استرس داشته باشی بعضی غذاهارو نباید بخوری.
الان فصل پونه کوهی و آویشن هست آب پونه کوهی رو توی بینیت بریز یکی دو قطره و با آویشن بخور کن کاملا خوب میشی اگر کامل خوب نشی هم خیلی دیر به دیر سردرد میشی روی من که اثر داشت