2777
2789
عنوان

میگرن😭

259 بازدید | 23 پست

چندروزه میگرنم بدجور عود کرده

امروزم ۶صب از بس حالم بد بود مامانمو فرستادم چن نوع مسکن و.. بگیره برام

یکم بهترم ولی همچنان سردرد و تهوع دارم 20مین خوبم باز شروع میشه..🤦🏻دلم میخواد بمیرمم

راهکاری چیزی دارین دوستان ؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم؛ اما دلم می خواست معنای زندگی ام، چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.. .

ثبرواتاق تاریک بخواب

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

گوشی دست نگیر، برو جای تاریک و ساکت دراز بکش،

غریبگی نکن / نکن غریبگی پسرم / اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند //// گروس عبدالملکیان به یاد فاجعه ابان ۹۸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم امیدوارم میگرنت زودتر خوب بشه من برای میگرنم میگراکسترا میگرفتم که دیگه پیدا نکردم الان چن وقته اندومیگرن میگیرم خیلی خوبه درجا میگرنو خوب میکنه یعنی بغیراز این هیج قرصی خوبم نمیکنه

من دارم اما فعلا باردارم در امانم دردی نمیگیره

ولی درمانی نداره میگن بعد بارداری خیلی درد میگیره هول گرفتم چیکار کنم

ولی قرص دو رنگ خیلی خوبه زودم خوب میکنه بهتر از کپسول هاییه ک خیلی ضرر دارن

اب خیلیییییی زیااااد بخور

یه جای خنک و تاریک و ساکت دراز بکش و سعی کن بخوابی

اب یادت نره واقعا

گرما هم باعث میشه بدتر شی

قلب من فقط به این امید می تپد که تو هستی 🩷 تویی وجود دارد که من میتوانم او را ببینم، او را ببویم، او را ببوسم، او را در آغوش خود بفشارم و او را احساس کنم 🌸💕

حقیقتا من میگرنم که عود میکنه، مگر که خودش دلش بخواد خوب شه وگرنه اگر با مسکن سوماتریپیتان خوب نشه، دیگه هر کاری کنم هم نمیشه. اما در کل من با تجویز متخصص مغز و اعصاب شروع کردم به خوردن قرص ویتامین ب ۲، و دیدم که به شدت موثره، هم توی تعداد حملات، هم شدتش و حتی اثرگذاری مسکن.

وقتی عود کرد دیگه راهکاری به جز مسکن و خواب زیاد وجود نداره. ولی خب نباید بذاری عود کنه دیگه. زندگی ما میگرنیا سخته. نباید بی خوابی بکشی نباید گرسنگی بکشی نباید استرس داشته باشی بعضی غذاهارو نباید بخوری.

الان فصل پونه کوهی و آویشن هست آب پونه کوهی رو توی بینیت بریز یکی دو قطره و با آویشن بخور کن کاملا خوب میشی اگر کامل خوب نشی هم خیلی دیر به دیر سردرد میشی روی من که اثر داشت

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز