2777
2789
عنوان

دومین گزارشم زدم 😁

282 بازدید | 26 پست

برای همون تاپیک حجاب همسرم دلخواهم نیست . نه اینکه موافق حجاب نباشم خودمم چادریم ولی با اینکه اول زن بگیری بعد بخوای تغییرش بدی دررهر جهتی به شدت مخالفم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

کدوم تاپیک🤔

بذار لینکشو بذارم قفلم کرده جواب نشنوه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1815844/همسرم-حجاب-دلخواه-مرا-ندارد-چه-کنم

گزارش بجایی بوده👍

واقعا حقش بود تاپیکش تعطیل شد خخخخخ

لینک بزار مام بریم گزارش کنیم

ترکید خدا رو شکر

من که نخوندم ولی واقعا احمقانس قبل ازدواج طرفو میبینی امید داری بعد ازدواج عوضش کنی.این اقایون فک میکنن زنا اختیار ندارن هرچی اونا بگن میگن چشم.خوب اگه محجبه میخواسته از اول بره سمت خانومای باحجاب

امام جواد(ع):هرکه به غیر خدا رو کند،خداوند او را به همان واگذارد(بحارالانوار ج ۷۵ ص۳۶۳)
من تاپیک ثمین زیاد گزارش میزدم

اونا رو‌درست نمیخوندم بعد از رفتنش خیلی چیزا شنیدم