2777
2789

دوست عزیز هر عملی عوارض داره ولی خب اگر پیش جراح ماهر انجام بدی به نظرم نیازی به نگرانی نیست

اگر تهرانی کلینیک لاغری فیتسانا رو پیشنهاد میکنم توی سعادت آباد مادرم پیششون اسلیو انجام داد  خیلی راضیه

آدرسش سروغربی , بین چهارراه سرو و میدان کتاب (ساختمان بانک تجارت) طبقه 6 واحد 26

شماره تماس : 09360624693
کارشون خیلی عالی دکترای بسیار ماهر هم میتونی آنلاین مشاوره بگیری هم حضوری

من بای پس انجام دادم خیلی راضیم 38 کیلو فعلا کم کردم 6،7 کیلو دیگه مونده عزیزم خیلی خیلی در مورد دکترتون تحقیق کنید پیش هر دکتری عمل نکنید که خدایی نکرده مشکلی براتون پیش نیاد

آقا هستم!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر من آقای مهدی هاشم آقایی بود دو سال قبلش یکی از دوستانم پیششون عمل کرده بود عالی شده بود منم چون هم کارشون رو دیده بودم از نزدیک هم اینکه ایشون با همه بیمه ها قرار داد داشتن و بیمه تکمیلی من مقدار خوبی از هزینه رو میداد دیگه شک نکردم
دکتر هاشم آقایی سابقه ده سال جراحی موفق در حوزه عمل های زیبایی و چاقی دارن
دارای بیش از 7000 عمل موفق هستند
متخصص جراحی لاغری و زیبایی و دارای بیشترین آمار رضایت مراجعین
تیم کاملا حرفه ای  و مجربی دارن
انجام عمل های جراحی با کیفیت بسیار عالی
انجام عمل در بیمارستان های کاملا مجهز
توانایی بسیار بالا برای انجام جراحی چاغی
آدرس:
بلوار ایت الله کاشانی،نبش گلستان شمالی،ساختمان پزشکان(پلاک ۲۹)،بلوک ۳،واحد پنجم
۰۹۳۳۱۵۶۳۰۰۳
این پیج اینستاشون هم شماره هم نمونه کاراشون داخلش

آقا هستم!

ی دوستی داشتم انجام داد خیییلی هم وزن کم کرد در حدی ک لباس دیگه گیرش نمی اومد ی جورایی از اونور بوم افتاد.متاسفانه صفراش مشکل پیدا کرد ک لجنی شد و دردای بدی رو تحمل میکرد و گفت بابد دربیاره صفراشو.موهاش کامل ریخت پوشتش خیییلی اویزون شد .و همش امپولایی قوی تقویتی میزد ک سرپا باشه.ی هو تو خیابون غش میکرد....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بله عمل بای پس معده رو پیش دکتر باقری انجام دادم و خیلییی راضی هستم. من با معرفی یکی از دوستام که کرج زندگی میکنه به دکتر باقری مراجعه کردم. الان دو ماه از عملم میگذره و من خدارو شکر هیچ مشکلی ندارم.

بله عمل بای پس معده رو پیش دکتر باقری انجام دادم و خیلییی راضی هستم. من با معرفی یکی از دوستام که کر ...

عزیزم منم دکتر باقری رو میشناسم واقعا دکتر خیلی خوبین 

خاله من برای جراحی چاقی رفت پیش ایشون و جراحی انجام داد و الان خداروشکر راضیه و اصلا مشکلی نداره بعدش بهش گفته برای اینکه برنگرده به حالت قبل باید رژیم غذایی که داری رو رعایت کنی الان اونم رعایت میکنه با اینکه چند ماه میگذره خداروشکر بازگشت نداشته