2777
2789
عنوان

عمل بینی

97 بازدید | 9 پست

خانما چهل روزه عمل کردم نمی تونم نفس بکشم داخل بینیم ورمه و هم پر آشغاله هر چقدر با سرم شستشو میدم فایده نداره با گیره سر میفتم به جونش هیچی در نمیاد چند باری از گوش پاک کن استفاده کردم جرئت نکردم زیاد داخل ببرم اونم فایده نداشت خودم قشنگ حس میکنم بینیم پره ولی نمی تونم چجوری تمیزش کنم

بخدا دارم روانی میشم کلافم کرده از کار و زندگی افتادم میشه کمک کنید چیکار کنم بهتر بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مخاط بینیته

شاید اصولی شستشو نمیدی

سرنگ و قشنگ ببر تو بینیت نترس بذار یدفعه سروم پخش بشه داخل بینی بعد چند ثانیه سرتو بگیر پایین تخلیه شه اگه بعد از چندبار تکرار این حرکت همچنان راه تنفست بسته بود یکم فین کن

مخاط بینیتهشاید اصولی شستشو نمیدیسرنگ و قشنگ ببر تو بینیت نترس بذار یدفعه سروم پخش بشه داخل بینی بعد ...

همینجوری شستشو میدم بخدا حتی گاهی وارد گلوم میشه گاهی از سوزاخ بینی دیگم میزنه بیرون

دکترم گفته تا پنج ماه فین نکنم

من ۴ ماهه عمل کردم همش کیپ میشه روز به روزم بدتر میشه فکر نکنم دیگه بتونم نفس بکشم ایشالله برا تو خو ...

من چون دکتر از چهارماهگی اجازه فین خیلی یواش داد،بهت توصیه میکنم با مشورت دکترت یکم فین بکنی

من چون دکتر از چهارماهگی اجازه فین خیلی یواش داد،بهت توصیه میکنم با مشورت دکترت یکم فین بکنی

چیزی داخل بینیم نیس که بیاد بیرون خودم فکر میکنن تنفسمو خراب کرده دیگه. بعد ۴ ماه آدم باید بتونه درست نفس بکشه نه اینکه همش کیپ بشه

چیزی داخل بینیم نیس که بیاد بیرون خودم فکر میکنن تنفسمو خراب کرده دیگه. بعد ۴ ماه آدم باید بتونه درس ...

من قبل عمل،تا حالا تو عمرم فین نکرده بودم،ولی الان چرا...و جالب این جاست که نوع مخاط بینی هم چسبنده تر و کنه تره..یعنی راحت جدا نمیشه...من حقیقت اوایل میگفتم چرا بینیمو زیاد جمع نکرده،ولی متوجه شدم فضای داخل ببینیم کلا تنگه واسه همین اگه خیلی جمع میکرد ،تنفسم کاملا بهم میریخت،الان با اینکه فقط یکم جمع کرده،ولی ببینیم همیشه کیپه،شب ها اذیت میشم

من قبل عمل،تا حالا تو عمرم فین نکرده بودم،ولی الان چرا...و جالب این جاست که نوع مخاط بینی هم چسبنده ...

برا منم جمع نشده دماغم اصلا راضی نیستم امروزم کلی گریه کردم کاش بهم میگفت نمیشه جمع کنه اصلا عمل نمیکردم نفسمم رفت بخاطر هیچی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز