2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید زمانی که توی خوابگاه حضور داری با خودت فکر کنی بدترین روزای زندگیته، اما بعد گذشته یه دهه از درس و دانشگاه متوجه میشی بهترین دوران زندگیت بوده و بیخود و بی جهت سختش کردی واسه خودت

دوران دانشگاه و درس هیچ وقت دیگه تکرار نمیشه سعی کن از ثانیه به ثانیه این زمان لذت ببری

شاید تو هر سنی بتونی بری درس بخونی و وارد محیط دانشگاه بشی ولی تو سن بین ۱۹تا ۲۵اینا کلا یه شور و شوق دیگه داره

اگر روابط انسانی آنقدر پیچیده نبود، چایم را دردست میگرفتم و به سمت خانه ات میآمدم و از تو میخواستم تمام زندگیم باشی.

خیلییی بیش از حد با هم اتاقیاتصمیمی نشو

سعی کن کنار بیای و اوکی بشی باهاشون اینجوری خیلی خوش میگذره.

تو اتاق روز تعیین کنید برای تمیز کردن اتاق نوبتی تمیز کنین(اتاق خیلی کثیف نشه)

درکل خوابگاه قشنگه خوشمیگذره

من امسال اولین سالی بود ک خوابگاهی بودم و واقعا قشنگ بود برام با هم اتاقیامم خیلییی اوکی بودم اما چیزای زیادی از خودم نمیگفتم (زیاد صمیمی نشدم)

به هیچ وجه وارد اتاق بچه های دیگه نشو نهایتا حرفاتو غذاهاتو تو سالن بخور اول میگن مسئله ای نیست بعد پای شکایت از سرپرست باز میشه همون اول تعیین کن وقتی نیستی کسی روی تختت نشینه یا نخوابه حتما استحمام منظم داشته باش و اینو بگو که نسبت به بوی بدن حساسی و ممکنه به فرد اعلام کنی که امادگی داشته باشن سعی کن غذای مشترک و حذف کنی و دنگی خرید کنی اولش خوش خوشونه بعد حواشی میاد بالا ساعت خاموشی داشتن نداشتن تو اتاق و همون اول تعیین کنین بعدا بحث نشه حتما ملحفه ها و روبالشتیتو هر ۲ روز یکبار بشور چون خوابگاهه و دخترم هستین ممکنه کسی عفونت پوستی یا تنفسی داشته باشه یا کلا محیط حشره داشته باشه ضمن اینکه توی اتاق اودکلن نزن برو تو سالن پاف کن ممکنه کسی توی اتاق الرژی داشته باشه لوازم زیاد نبر وسایل ارایشی و شلوارتو باکسی شریک نشو خیلی از دختران ممکنه بیماری های خاص ناحیه تناسلی داشته باشن از طریق ترشح شلوار انتقال پیدا کنه ما نمونه شو زیاد دیدیم متاسفانه یا بچه ها لباس و درست تحویل نمیدادن خط چشم و رژلب محل انتقال انواع ویروس و تبخال حتی تبخال جنسی راجع به خانواده یا رابطه عاطفیت توضیح نده مشت سر مسئولین حرف میزنن مشارکت نکن اصلا حتما برای گوشیت پسورد بذار و اخرشب روی سایلنت باشه بعدا شکایتتو نکنن