marjan_d مدیر استارتر عضویت: 1405/02/22 تعداد پست: 44 عنوان خط لبخند 103 بازدید | 5 پست من حتی ۲۰ سالم نشده ولی خط لبخند دارمحتی خیلی از فامیلامونم دختره ۱۵ سالشه خط لبخند در اورده با فیلر و لیزر و بوتاکس حل میشه؟یا راهکارای خونگیم داره؟نینیار قبول کن مهمه نمیشه بیدار کسی که زده خودشو به خواب؛ 1405/02/30 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sireneye عضویت: 1404/04/30 تعداد پست: 865 اره فیلر بزنی میره برای تک نیت تشریف بیارید روبیکا @fairyfal
مهسا2026 عضویت: 1405/02/05 تعداد پست: 119 عزیزم شما هنوز سنی ندازی،احتمالا چروک به علت دهیدراتگی بوجود اومدهه طرف لبت دوتا چروک موازی وجود داره؟یا هر طرف یکی به طوری که انگار با یه چیز نوک تیز کشیده باشن؟اگه اره پس مشکلت خیلی راحت قابل حله
marjan_d مدیر استارتر عضویت: 1405/02/22 تعداد پست: 44 عزیزم شما هنوز سنی ندازی،احتمالا چروک به علت دهیدراتگی بوجود اومدهه طرف لبت دوتا چروک موازی وجود دار ... نه دقیقا خط لبخنده نمیشه بیدار کسی که زده خودشو به خواب؛
marjan_d مدیر استارتر عضویت: 1405/02/22 تعداد پست: 44 عزیزم شما هنوز سنی ندازی،احتمالا چروک به علت دهیدراتگی بوجود اومدهه طرف لبت دوتا چروک موازی وجود دار ... اگه هیدراتگی باشه باید چیکار کنم؟برای دختر فامیلمونم راه حل داری؟ نمیشه بیدار کسی که زده خودشو به خواب؛
مهسا2026 عضویت: 1405/02/05 تعداد پست: 119 اگه هیدراتگی باشه باید چیکار کنم؟برای دختر فامیلمونم راه حل داری؟ لایه برداری انجام بده از هیالورونیک اسید استفاده کن یه روتین پوستی پایه داشته باشاگرم واقعا چروکه یوگا صورت و ماساژ با گواشا و همون روتین پوستی پایه درستش میکنه این روی سن بالاها هم جواب میده تو که هنوز جوونی