2777
2789
عنوان

متاهل ها نظر بدید

2882 بازدید | 41 پست

یک مادر و پدری به پسر و عروس شون یه مغازه بیست میلیاردی دادن سند زدن و یک آپارتمان ۱۳۰ متری هم تو بالای شهر دادن که بشینن کرایه نمیگیرن و دارن براشون یه آپارتمان ۱۵۰ متری می سازن حالا این عروسو پسر دوتا بچه دارن بچه اول شون تولد یک سالگی بردن آتلیه به بهانه مختلف برای پدرشوهر و مادرشوهر عکس بچه رو ننداختن درصورتی که اونا حتی گفته بودن هزینه عکس هم میپردازن سر تولدبچه دوم هم همین طور ولی برای مادر عروس عکس گرفتن دادن حالا پدرشوهر مادرشوهر دلشون شکسته میگن ما دیگه بهتون خونه نمیدیم شما واسه ما ارزش قائل نبودید برید مستاجری به نظر شما حق با کی هست علت کار عروس چی بوده درضمن سرهر دو عکس پسر شون به دلیل مشغله حضور نداشته عروس با مادرخودش رفته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من نمیدونم ونمیتونم قضاوت کنم اصلا ولی هیچ عروسی هارنیست ازاینکاراکنه من مادرشوهر خودم فک میکنه محبت عالمو درحقم میکنه ولی واقعا خوب فقط من میدونم کجاها اذیتم میکنه شاید اون عروسم واقعا یه جاهایی دلش شکسته نتیجش شده این البته بعضی عروسی وکلا بعضی ادما بدیم نکنی بهشون کرم دارن

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

حالا من دستمو تا آرنج کردم تو عسل خانواده شوهرم گاز گرفتن

بعدم رفتن همه جارو پر کردن ک من چرا بهشون خدمت رسانی نمیکنم درصورتی که اهل جبران هم نیستن

واقعا برای عروسی که گفتی شرمسارم ک انقد نمک نشناسه

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را...✨✨

فقط میدونم باید دور سر پدرشوهر مادرشوهرش بگرده

نرهای سایت درخواست دوستی ندین😡 خدایا دخترمو خوشبخت و سفیدبختش کن عاقبت بخیرش کن نذار حسرت هیچی تو دلش بمونه به دخترمو همسرم و خودم طول عمر بده و مارو کنار هم به همه آرزوهامون برسون😘🥰😍

حالا من دستمو تا آرنج کردم تو عسل خانواده شوهرم گاز گرفتنبعدم رفتن همه جارو پر کردن ک من چرا بهشون خ ...

اگر اینا خانواده شوهر من بودن الامثلپروانه میچرخیدمدورشون🤣🤣🤣

پندارنیک.گفتارنیک.کردارنیک