و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟ نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
گروه آبی شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
من که پوستم کلفت شده دیگه یک جوری اطرافیانمو قانع میکنم بچه نمیخوام که خودمم باورم شده ولی بچه میخاما مشکل اینه که نمیشه نمیدونم چ مرگمه مشکل ازکیه باید چی بشه
من که پوستم کلفت شده دیگه یک جوری اطرافیانمو قانع میکنم بچه نمیخوام که خودمم باورم شده ولی بچه میخام ...
چند وقته اقدامی چند سالته ؟
دکتر چی میگه
منم شیش ماهه میخوام نشده
ب شوهراتون روز اقدام وازچن روز قبلش هرشب یامعجون یا شیرموزبدین خودتونم کشمش و گردو زیاد بخورین خیلی تاثیرداره توی اینکع زودبارداربشین البته اگ مشکلی نداشتع باشین
چند وقته اقدامی چند سالته ؟ دکتر چی میگه منم شیش ماهه میخوام نشده
من الان یک سال و نیمه عروسی کردم چندماه اولی نخواستم بعدش اقدام کردم .دکتررفتم گفت اسپرم شوهرت مشکل خاصی نداره ولی بازداروبهش داد بعد به خودمم گفت تخمکت تنبله درست میشه
من الان یک سال و نیمه عروسی کردم چندماه اولی نخواستم بعدش اقدام کردم .دکتررفتم گفت اسپرم شوهرت مشکل ...
دارو چی خوردی ؟