2777
2789
پس اقدام نکردی هنوز انشالله بزودی حامله بشی گرید آ و ب چند بود؟

چرا4 ماه اقدام کردم چون الان درگیر کارهای دندونامم فعلا دیگه اقدام نداشتیگ. گرید دو هستن

چرا4 ماه اقدام کردم چون الان درگیر کارهای دندونامم فعلا دیگه اقدام نداشتیگ. گرید دو هستن

اشتباه پرسیدم سوالمو😐

میخواستم ببینم درصد اسپرم آ و ب تو ازمایش چند بود؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین یه چیزی که یه دکتر به من گفت:

مثلاکسی که میزانش مثلا ۳ میلی لیتر هست و با تعداد ۶۰ میلیون در هر میلی لیتر

با همسر تو که ۴ میلی لیتر هست و ۴۲ میلیون که مجموعا میشا ۱۷۰ میلیون تقریبا برابر هستن

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
یعنی این خوبه یابد؟ 

ینی بد نیست 

اخه مثلا رنج نرمال میزان ۲ تا ۵ هست

کسی که ۲ میلی لیتر باشه تعدادش خیلی کم میشه

الان همسر شما حدود ۱۶۸ میلیون اپسرم داشتن

ان‌شالله بزودی نینی بیاد تو دلت

ینی بد نیست  اخه مثلا رنج نرمال میزان ۲ تا ۵ هست کسی که ۲ میلی لیتر باشه تعدادش خیلی کم میشه ...

خدا از دهنت بشنوه. پس با همین مقدار احتمال بارداری هستی؟؟ 

خدا از دهنت بشنوه. پس با همین مقدار احتمال بارداری هستی؟؟ 

اره هست

دکتر هم که گفته فعلا عمل نمیخواد

ان‌شالله باردار بشی بزودییی