2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام ندادم ولی یه دخترخاله دارم که اونم انجام نداده👻🤣

🤣🤣🤣

درخواست دوستی ندید حتی شما بانوی محترم/اینجانب از لایک کامنتم بشدت متنفرم لایک کردن نشانه ضعف فرهنگی شماست/لعنت عامون بر لایک کننده و درخواست دهنده🎀

منم میخوام انجام بدم

پس یه وقتایی بهترین کار سکوته و سکــــوت یعنی قهر. دیگه نمیکنمت من باور حتی رو گونت خون باشه جا اشک یا که بمیری کف اتاقم مهم نی واسم مهم نی واسم دروغات قشنگه کرد خوابم . خوابم فکر کردم تورو دارم

جانم عزیزم هر سوالی داشتید بپرسید

نتونستم کامنت بزارم بسته بود.درد داره؟دوره نقاهتش چند وقته و اینکه ممکنه عفونت کنه خطرناک هست کلا یا نه؟و از نتیجه راضی هستی؟

میگن هر ۵-۶ سال یک بار باید عوض شه ولی خیلیا هم نمیکنن این کارو

از یه طرفم ریسک این هست که کلسید ببنده دور پروتز و آزار دهنده بشه، ریسک آلرژی دادن هم هست که تازه بعد یکی دو سال خودشو نشون میده

اگه مشکل خیلی حادی نداری واقعا نمیصرفه

°‧ 𓆝 𓆟 𓆞 ·。*

نتونستم کامنت بزارم بسته بود.درد داره؟دوره نقاهتش چند وقته و اینکه ممکنه عفونت کنه خطرناک هست کلا یا ...

درد داره اما قابل تحمله دوره اشم حدود 2هفته تا 1ماه نه عزیزم دکتر خوب برید اصلا عفونت نمیکنید

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز