2821
2789

من از کپسول نیاسینامیده مدی کیوب و ترمیم کننده دکتر التیا استفاده میکنم خوب بوده تا الان

یوسف گم گشته هم آخر به کنعان بازگشت یوسف من ،پیرگشتم ، وقت برگشتن نشد؟

عزیزم به خاطر اینکه اون اسکار ها فرو رفتگی توی جای جوش های قدیمی روی پوستن، روش های پزشکی بیشتر جواب میده تا سرم و اکتیوهای پوستی و.. پیش متخصص برو راهنماییت کنن

آقا یا کسی که مشکوک به آقا بودنه درخواست بده مستقیم به نینی یار گزارش میدم. اینجا نیستم که با مردای هول پررو صحبت کنم، نه به خاطر اینکه مشکلی با دوستی معمولی داشته باشم بخاطر اینکه یهو درخواست دادن، فقط نشون میده شما هولید. اینجام که تجربیاتم رو با خانمها به اشتراک بذارم و از تجربیاتشون استفاده کنم. اسم کاربریم به خاطر اینه که عاشق نودلم به خصوص نودل سبزیجات و نودل و ذرت پنیری. دوست دارم احترام و محبت رو در قبال همه رعایت کنم ولی برام مهمه به من هم احترام گذاشته بشه، احترام دو طرفه نباشه بحث رو ادامه نمیدم، خودتون متوجه میشید. خیلی دوست دارم از زبانها و فرهنگهای مختلف مطلع بشم و از صحبت در این باره لذت میبرم. بله درسته من یک فمنیست هستم اما فمنیست با اصول خودم، گناه فمنیست های رادیکال رو گردن من نندازید. غلط املایی زیاد دارم و خودمم قبول دارم چون سریع تایپ میکنم، مشکل از سوادم نیست به خدا. حامی حقوق همه انسان ها هستم حامی حقوق شما که داریم باهم مباحثه میکنیم هم هستم، فکر نکنید دشمن هستیم دوست عزیز🌷دوست دارم حرفام باعث بشن ادمها خودشون رو دوست داشته باشن و خوشحال باشن. اگه جایی حرفی از من باعث ناراحتیتون شد از اعماق قلبم ازتون خواهش میکنم که منو ببخشید. مدافع حقوق انسانها (بچهها، بانوان، آقایان)، حیوانات، گیاهان و طبیعت. به تاریخ و جغرافیا و سیاست و سفر و مطالعه علاقه دارم. یه علاقه عجیبی هم به غذاها، آدمها و فرهنگ و تاریخ قفقازی دارم. زندگی در صلح یه حق بی قید و شرطه.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم به خاطر اینکه اون اسکار ها فرو رفتگی توی جای جوش های قدیمی روی پوستن، روش های پزشکی بیشتر جواب ...

من سابسیژن و پی ار پی و مزونیدلینگ و مزوتراپی دکتر همزمان برام انجام داد اصلا تغیر نکردم

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

من از کپسول نیاسینامیده مدی کیوب و ترمیم کننده دکتر التیا استفاده میکنم خوب بوده تا الان

یعنی با این خوب شد؟

سلام گلم من لیزر فرکشنال رفتم یه جلسه، یکم بهتر شده ولی گفتن از جلسه دو به بعد نتیجه بهتر میگیرمبرای ...

میشه درخاستمو قبول کنید که وقتی جلسات بعدی رفتید بهم بگید چقدر نتیجه داد؟

این همون لیزر co2 هست ؟

منم دکتر گفت بعد سابسیژن لیزر سی او دو ولی میترسم نتیجه نده اخه اینجا خیلیا گفتن چندین جلسه انجام دادن ولی فایده نداشته

من سابسیژن و پی ار پی و مزونیدلینگ و مزوتراپی دکتر همزمان برام انجام داد اصلا تغیر نکردم

اصلا اصلا یا یکم تغییر کردید؟ چون سابسیژن بعد از یه مدتی رو جای جوش ها جواب میده..

به خودش نگفتید؟ نگفت چرا اینطور شده؟

آقا یا کسی که مشکوک به آقا بودنه درخواست بده مستقیم به نینی یار گزارش میدم. اینجا نیستم که با مردای هول پررو صحبت کنم، نه به خاطر اینکه مشکلی با دوستی معمولی داشته باشم بخاطر اینکه یهو درخواست دادن، فقط نشون میده شما هولید. اینجام که تجربیاتم رو با خانمها به اشتراک بذارم و از تجربیاتشون استفاده کنم. اسم کاربریم به خاطر اینه که عاشق نودلم به خصوص نودل سبزیجات و نودل و ذرت پنیری. دوست دارم احترام و محبت رو در قبال همه رعایت کنم ولی برام مهمه به من هم احترام گذاشته بشه، احترام دو طرفه نباشه بحث رو ادامه نمیدم، خودتون متوجه میشید. خیلی دوست دارم از زبانها و فرهنگهای مختلف مطلع بشم و از صحبت در این باره لذت میبرم. بله درسته من یک فمنیست هستم اما فمنیست با اصول خودم، گناه فمنیست های رادیکال رو گردن من نندازید. غلط املایی زیاد دارم و خودمم قبول دارم چون سریع تایپ میکنم، مشکل از سوادم نیست به خدا. حامی حقوق همه انسان ها هستم حامی حقوق شما که داریم باهم مباحثه میکنیم هم هستم، فکر نکنید دشمن هستیم دوست عزیز🌷دوست دارم حرفام باعث بشن ادمها خودشون رو دوست داشته باشن و خوشحال باشن. اگه جایی حرفی از من باعث ناراحتیتون شد از اعماق قلبم ازتون خواهش میکنم که منو ببخشید. مدافع حقوق انسانها (بچهها، بانوان، آقایان)، حیوانات، گیاهان و طبیعت. به تاریخ و جغرافیا و سیاست و سفر و مطالعه علاقه دارم. یه علاقه عجیبی هم به غذاها، آدمها و فرهنگ و تاریخ قفقازی دارم. زندگی در صلح یه حق بی قید و شرطه.

میشه درخاستمو قبول کنید که وقتی جلسات بعدی رفتید بهم بگید چقدر نتیجه داد؟ این همون لیزر co2 هست ؟ من ...

اره حتما

ببین من تو جلسه اول نتیجشو به مقدار کم دیدم

حالا برم جلسه دوم ببینم چی میشه

اره لیزر سی او دو فرکشنال

من اواسط خرداد جلسه دو رو میرم

🍓

من دکتر برام پیلینگ( یه جلسه) کردو میکرو و یه محلول داد و یه کرم آلزاییک اسید ، با شوینده و آبرسان پوست چرب و آکنه دار

و مشکل هورمونی داشتم اونم قرص میخورم که دیگه جوش نزنم

شکر خدا خوب شده پوستم

البته یبار دیگه هم باید برم پیلینگ

متعهد به عشق

اصلا اصلا یا یکم تغییر کردید؟ چون سابسیژن بعد از یه مدتی رو جای جوش ها جواب میده.. به خودش نگفتید؟ ن ...

الان تقریبا ۳ هفته گزشته

گفت یک ماه دیگه بیا

خود دکتر میگفت ۱۰ الی ۱۵ درصد با این کار نتیجه میگیری

لحظه اخر که رفتم بازم نگران بودم گفتم دکتر دارم هزینه میکنم نتیجه میده ؟ گفت ۵ درصد

الان چی برم بگم اخه میگه من که بهت گعته بودم

هیچ کس متوجه نشده تا الان که حداقل بگه چقدر صورتت خوب شده

فقط مامانم میگه یکمی بهتر شده

خودم حس میکنم بعصی از چاله ها بهتر شده اما اونایی که سوزنی و عمیق بود نه

درکل شااااید ده ۲۰ درصد

من دکتر برام پیلینگ( یه جلسه) کردو میکرو و یه محلول داد و یه کرم آلزاییک اسید ، با شوینده و آبرسان پ ...

بعد لیزر این قرص ها رو داد یا این قرص ها جدا از لیزر هم نتیجه میده ؟

منم دقیقا بخاطره جوش هورمونب اسکار شد الانم اسپیرونولاکتون مبخورم

من دکتر برام پیلینگ( یه جلسه) کردو میکرو و یه محلول داد و یه کرم آلزاییک اسید ، با شوینده و آبرسان پ ...

پیلینگ همون پوست مار هست ؟

کدوم شهر رفتید دکتر ؟

میشه درخاستمو قبول کنید

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز