2777
2789
عنوان

پیام همکارم

261 بازدید | 8 پست

من تنها خانوم تو محیط کارمم ۵تا همکار اقا دارم سه تاشونو دوهفته به بار تو جلسات میبینم که همشون از من بزرگترن جای پدرم میتونن باشن همشون زن بچه دارن!

حالا یکی از اون سه تا دیروز پیام دادم کنسلی جلسه امروز اطلاع رسانی کردم همیشه کنسل میشد خوشحال میشد میگفت خوشحالم کردی به کارای دیگم میرسم منم میگفتم خواهش میکنم یا لایک میکردم پیامشو

حالا دیروز که بعش پیام دادم کفت باز از این پیامای دوسداشتنی دادی که منم گفتم قابل نداشت

اهمیت نده

هر جوابی داد لایک کن یا حتی سین بزن فقط

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد دید جواب نمیدم فهمید گند زده ده مین بعد پیام داد اخه من به خاطر کارم اشنا ها باغ زیاد بهم معرفی میکنن گفتم خواستید خبر بدید براتون اوکی کنم باخانواده تشریف ببرید

باز جوانشو ندادم شب پیام داد فک کنم ناراحت شدید منظوری نداشتم معذرت میخوام

حالا من تو محیط کارم خیلی اوکی خوش اخلاقم موندم هفته بعد دیدمش چیکار کنم به رو خودم نیارم یا سرسنگین باشم

یه مرد هیچوقت بی هدف کاری رو نمیکنه....اون اقا صبر میکنه تا نتیجه برخورد شما رو ببینه تا مرحله بعدی رو پیش ببره اگه شما اوکی بدی خب پیشروی میکنه اگه هم نات اوکی بدی میگه معذرت میخوام و قصد بدی نداشتم...به هر حال مراقب رفتار و برخورد بعدیت باش...این خود شمایی که تصمیم میگیری مرحله بعدی چه اتفاقی میوفته

کاربر آقا هستم

یه مرد هیچوقت بی هدف کاری رو نمیکنه....اون اقا صبر میکنه تا نتیجه برخورد شما رو ببینه تا مرحله بعدی ...

چرا زود قضاوت می کنین... شاید بنده خدا هیچ منظوری نداشته...

و همین جوری یه چیزی گفته، تازه چیز خاصی هم نگفته

چرا زود قضاوت می کنین... شاید بنده خدا هیچ منظوری نداشته...و همین جوری یه چیزی گفته، تازه چیز خاصی ه ...

من قضاوت نکردم...چون مرد هستم جنس مردا رو خوب میشناسم

کاربر آقا هستم