2777
2789

قرمز و سبز و نارنجی و زرد مشترکه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

به نظر من به رنگ پوست بچه ها اگه گندمی یا سبزه باشن خوب قرمز خیلی نمیاد،من نینیم دو ماهشه اگه الان میخواستم سیسمونی بگیرم بیشتر سفید یا رنگای ملایم میگرفتم چون خنثی هستن وبه هر بچه ای میاد

من صبر میکنم،خدا برام جبران میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلن بد نیست رنگ که دخترو پسر نداره هرچی بهش بیاد قشنگه تازه اگه سفید باشه که خیلی قشنگ تر میشه

البته واسه نوزاد کلا لباس سفید بگیری بهتره چون اول که بدنیا میان صورتشون قرمزه اگه لباساشونم تیره باشه بهشون نمیاد

من واسه دخترم ابی خریدم

چه اشکالی داره؟؟

رنگ ک جنسیت نداره،هرچی عشقته بخر

فقط زیاد نخر بعدا ک خودشم بلشه لذت میبری از خرید کردن

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!
عجله نکن...اخه منم همینجوری رنگای خنثی میگرفتم بعدش متوجه شدم دختره بعد همه چی صولمتیشو میدیدم دلم م ...

اینو موافقم

منم مثلا خنثی میگرفتم ولی بعدش غش میرعتم واسه اونا ک مخصوص دختران

ینی ابی هم باشه مسخص باشه دخترونس خیلی دلربا تره

اینجا جای تبادل نظره،تحمل نظر مخالف رو نداری اظهار نظر نکن!!

اگه جنسیت بچه ت مشخص نشده عجله نکن.بذار از ماه 7 بخر.اگه الان میخوری بیشتر رنگ سفید بگیر.

الان لباسا خیلی مدلاشون دختر و پسریه.کم لباسی پیدا میشه که بشه تن هر دو جنس پوشید

خالصانه و با تمام وجود از خدا میخوام به هرکس که میخواد،راحت و زود فرزند سالم و صالح هدیه بده😍😍😍