2777
2789
بچه ها من هرچی کیت میزاشتم هرروز دوتا خط پررنگ میشد. تنبلی دارم پریودم منظم نیس اصن فقط با قرص و امپ ...

عزیزم فقط ورزش ورزش ورزش،من تنبلی شدییییییییییددددد داشتم باشبی دوتا لتروزول و ورزش بعداز نه ماه نتیجه گرفتم

خوش اومدی مامانی،قدمت رو جفت چشای منو بابایی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره مثبته منم سردخترم کیت گذاشتم پررنگ شدهمون شبش اقدام کردم باردارشدم فقط همون شب....خخخ زودگرفت با ...

سلام من ماه اول اقدامم از روز 11 سیکلم از کیت استفاده کردم روز 13 سیکلم دوتا خط پررنگ بود ماهم همون شب اقدام کردیم البته شب قبلشم اقدام کردیم ولی فرداش یعنی روز 14 خط دوم خییییییلی کمرنگ شده بود بعد اقدامم همش کمردرد بودم و زیر دلم و تخمدان چپم تیر میکشید واسه همین دوباره روز 16 سیکلم واسه احتیاط از کیت استفاده کردم دوتا خطش خیلی پررنگ شد میخواستم بدونم کدوم روز تخمک گذاریم بوده؟ممکنه لقاح انجام شده باشه و کیت رو مثبت کنه؟

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️