2821
2789
عنوان

خیلی افسردم

215 بازدید | 13 پست

سلام به همگی.

دختری ۱۸ ساله هستم.

خانواده خوبی ندارم خیلی سمی هستن به شدت و از بچگی داغونم کردن، تحقیر و سرکوبم کردن و اذیتم کردن.

خیلی داستانه طولانی و غمناکی هست.

پدرم به مادرم و مادرم به پدرم خیانت کردن چندین بار. هرروز دعوا دارن شدید و فحشای رکیک و...

مادرم فحشای خیلی بد و هرچی فکر کنین بهم میگه

تو راهنمایی دست و پام با قاشق داغ کرد سوزوند بخاطر نمره شونزده ریاضی...

لباسام نمیذاره ماشین بندازم خودم تو حموم با دست میشورم. ظرف هایی که استفاده میکنم لیوانام نمیشوره میذاره رو تختم خودم بشورم. هیچوقت تو هیچکاری کمکم نکرده از بچگی خودم میرفتم مدرسه و کلاس زبان تنهایی.

اسم کارشونم گذاشتن "برای اینکه یادبگیری مستقل بشی" کلی کتکم زده. یهو میگفت باید کل فرشای خونه رو بلند کنی کلا دستمال بکشی زمین جاروبرقی کنی درحالیکه وسط کلاس انلاین بودم اگر نمیکردم مینداختم تو راهرو ساختمون چندساعت.

من و خواهر کوچیکم داغون شدیم مخصوصا من.

قبلا به سختی تمرکز میکردم تاحداقل درسم ادامه بدم از شر اینا خلاص شم ولی الان انقدر این حجم غم و رنجی که ریختم تو خودم زیاد شده که اصلا نمیتونم درس بخونم افسردگی شدید گرفتم از بدبختی کنکوری تجربی هم هستم.

بیماری pco هم دارم از هر طرفی بدبختم. بخاطر pco چاق شدم ریزش مو شدید، موی زائد زیاد دراوردم کل صورتم جوشه نمیبرن درمان شم میگن به درک.

هیچ پولی هم ندارم و حتی کارت بانکی هم ندارم.

به خود.کشی هم خیلی فکر کردم نیمدونم چیکار کنم

دیگه توان زندگی با اینارو ندارم.

هیچ دوستی و.. هم ندارم کمکم کنه به شدت تنهام.

الان به جایی رسیدم هیچی برام مهم نیست نه امید دارم نه انگیزه هرشب قبل خواب دعا میکنم سکته کنم و سرطان بگیرم تا حداقل خودم راحت شم هجده ساله تحمل کردم.

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دانشگاه میزارن بری عزیزم؟

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

من نمیتونم جای تو باشم وتو هم نمیتونی جای من باشی هیچوقت ولی درکت میکنم چون منم ظلم دیدم حتی شاید بدتر از تو فرق تو بامن اینه که بچه نداری و اول راهی راه نجاتت خیلی آسونتر از من درس بخون کار یاد بگیر حرفه یاد بگیر پول پس انداز کن بتونی برای خودت درآمد و شغل داشته باشی چند سال دیگه رها میشی و مستقل

عزیزم همه آدما تو زندگیشون سختی دارن نباید فکر کنی خیلی بدبختی و تنها چاره ت فکر کردن به مرگه ...اصلا ناامید نباش و درستو خوب بخون که یه دانشگاه خوب قبول شی اون موقع از دست اذیتای خانوادت راحت میشی به این فکر کن که یه روزی زندگی خودتو تغییر بدی

تنها کاری که میتونی بکنی درس بخونی و از دستشن راحت شی .اگر تو درس مهارت نداری یه حرفه بادبگیر اما اون پول میخواد که بهت نمیدن.درس بخون اگر نشد کار کن پول جمع کن برو حرفه یادبگیر

قبله دو عالم هستم

بله عزیزم میذارن

فکر کنم امسال کنکور داشته باشی چون گفتی ۱۸ سالته.دانشگاه سعی کن قبول شی و خودتو با درس مشغول کنی و ی شغل دانشجویی پیدا کن.به مرور انشالله شرایطت بهتر بشه عزیزم.

مشهدی های نازنین میشه رفتین حرم منم دعا کنید حاجتروا و خوشبت شم 🥹🩷🙏خواهرزاده ی قشنگم ،فرشته ی کوچولوی من،بودنت ی هدیه از سمت خداست تا ابد دوست دارم نفس خاله👶🏻❤️ یک عدد عاشق گیلان هستم🌲🍃

2825
2823
2791
2779
2792