2821
2789

من خودم 170 شوهرم 187

ولی خواهش میکنم دنبال این چیزها نباش واسه ازدواج.

فقط و فقط و فقط و فقط و فقط اخلاقققققق.

مردی که اخلاق نداشته باشه خوشگل ترین و پولدارترین هم باشه به درد جرز دیوار میخوره!

کاربریم به دلیل پست سیاسی معلق در هوا شده بچه ها!😐💔 عضو قدیمی سایتم.🥰

اگرازتویکم بلندتره ارع ولی اگه ازت کوتاهتره نه نمیگم همه چی ظاهره ولی بعدشایدخودت نتونی کناربیای باش

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واسه ازدواج معیار های مهم تری هست عزیرم

ولی در کل از قد کوتاه خوشم نمیاد چه واسه مرد چه خانوم

مرد زیر ۱۸۰ به نظرم زیادی کیوت و بغلی میشه 🥴🥴🥴

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

اگه بقیه چیزاش اوکی باشه

اره شاید

من نمیتونم توی شرایط بد مالی زندگی کنم،اگه حقوقش اوکی باشه ممکنه قبول کنم

خدایا از ته دلم دعا میکنم که همه مرد/نر/پسرایی که تو نی نی سایت به من درخواست میدن سریعاااا عقیم،نازا و کچل بشن!! حالا دیگه خوددانید!!

خودم کوتاه بودم بله نمیشد انتطار دومتری داشته باشم

ولی الان ن چون خودم ۱۰ سانت بلندترم ازش

عزیز شما که شوهرت با مکانیزم مکه نشد مدینه،صغری نشد سکینه انتخابت کرده دیگ واس ما قیافه نگیر🦦😁

پولداره دوست داره اخلاق داره هیز نیست اهل کار خسیس نیست با درک میخندوندت تو رو حتی ب خانواده ترجیح میده درک داره پشتت عین کوه اینا رو داشت اره حتما

همه چی خوب میشه تلاش کن 

اره

پ.ن: قد خودم ۱۷۳ هس و با مرد حتی ۱۶۰ مشکلی ندارم

میشه برای جراحی چهارشنبم دعا کنین؟ عمل سنگینی دارم🌸عمل انجام شد🙌 ممنون ازتون (۱۳/۳/۱۴۰۵)... اگر متاهلی اگر بچه داری امضامو میبینی بدو برو بچتو همسرتو ماچ کن....فرزند نادیده ام.. من در سن ۲۱ سالگی در این تاریخ مجبور شدم رحمم رو در بیارم عمل سنگینی بود. نادیده دوستت دارم.. هیچوقت نشد بیای. سر این قضیه هیچوقت کسی با من ازدواج نخواهد کرد.. همسر از دست رفته نادیده ام.. دختر اینده نادیده ام خیلی دوستتون دارمو در تصوراتم عاشقتونم🌸