2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خب قد من ازش پنج سانت بلندتره

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

بستگی ب اخلاقش داره و درک درستی ک از هم داشته باشیم

چشمای بسته تو رو با بوسه بازش میکنم💋،قلب شکسته تو رو خودم نوازش میکنم💔♥️،نمیذارم تنگ غروب دلت بگیره از کسی😥😥،تا وقتی من کنارتم به هرچی میخوای میرسی😇،خودم بغل میگیرمت🫂،پر میشم از عطر تنت،کاشکی تو ام بفهمی که میمیرم از نبودنت🖤،خودم به جای تو شبها بهونه هاتو میشمارم🌒،به جای تو گریه میکنم🥀🥀 به جای تو غصه میخورم🥺،هرچی که دوس داری بگو،حرفای قلبتو بزن، دلخوشیهات مال خودت❤️🔥❤️🔥؛درد دل هات برای من❤️🩹❤️🩹،من واسه داشتنت قید یه دنیا رو زدم🌏🪐،کاشکی ازم چیزی بخوای تا به تو دنیامو بدم😍😍

معیار من برای انتخاب کسی قد نیست اینو در وحله آخر باید بهش فکر کرد

ولی خب معیار هرکس متفاوته دیگه

شمام اگر یکی معیارهات قد بلنده مسلما تا چندین سال بعد ازدواج هم باز ذهنت درگیر میشه پس بیخیالش شو

پاشو پاشو بیا نای نای کن 🤸🏻♀️😂s://cdn.imgurl.ir/uploads/i238843_VID_20260629_044352_747.mp4

من متاهلم ولی سعی کنید معیارتون این باشه که طرف ٫آدم٫ باشه نه یت حیوان قدبلند

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊