2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 40 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه یچیز خوب و معقول دختر باید ۵۰۰ تومن حداقل هزینه کنهمن تازه جهاز خریدم اگه سوالی داری بپرس

خب من تازه فرشامو گرفتم حدود صد و خورده ای شد واسه یقیشم جمعش میکنم ولی میخام برم شرکار قسطای وامشو خودم بدم نهدخانوادم میدونی قسطاش چطوریه مثلا ماهی چقدره

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

منم شهریورعروسیمه موندم براجهیزیه نمیدونم چه غلطی بکنم اونوقت میگن چراازدواج کم شده خب بااین گرونی چه غلطی کنیم 🥲

دیروزعقدم بودوخیلی ناراحتم اصلاعقدمم دوست نداشتم کلا دِپ شدم هعی🥺

باز خوبع رسم ما بجز سه تا کالا بقیش با دختره کلا همیشه هم اینحوری بوده

آره درسته رسم ما هم همینه

در خواب ناز بودم شبی دیدم کسی در میزند در را گشودم روی او دیدم غم است در میزند ای دوستان بی وفا از غم بیاموزید وفا غم با همه بیگانگی هر شب به من سر میزند

خیلی دیگه کم بخری و واجبات به نظرم با یک تومن جمع بشه

ن بابا چخبره میگم ک وسائل اصلی بامن نیست یسری چیزام گرفتم

با همه بی سرو سامانی ام باز بدنبال پریشانی ام ...

خیلی دیگه کم بخری و واجبات به نظرم با یک تومن جمع بشه

اطلاعات غلط نده خاهشا

من بهترین جهازو با ۶۰۰ تومن گرفتم تازه طرف مام وسیله بزرگا با دوماده من وسیله بزرگ نخریدم

سیمکارت قبلا دست کسی بوده.🔴

بنداز گردن شوهرت

من انداختم گردنش گفتم ما نمیگیریم

همرو خودش گرفت ، دور وبر ۲ تومن اینا شد

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
سلام من همونم دوتا خواستگار داشتم یکی اروم و خوب و کم حرف یکی چرب زوبون و پررو که دومی انتخاب کردمدو ...

خب حالاچیشدع میخای چیکارکنی 🤔کیومیخای قبول کنی مواظب باش دقت کن توانتخابت بیچاره نکنی خودتو