2821
2789
عنوان

اختصاصی

379 بازدید | 22 پست

تو بمان، دوستم بدار و معنای ماندن را برایم تعریف کن؛ کسی در من زندگی میکند که وقتی تنها هستم قصد جانم را میکند

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چشم

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

مخاطب خاصت این دفعه کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ 😑😑😑

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بمون که عاشقونه بمیرم کنار تو

مثه زمستون بشم فدای بهار تو😔💔

سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر

مخاطب خاصت این دفعه کیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ 😑😑😑

من مخاطب خاص ندارم

گفت کاش حالتو درک میکردم گفتم اشکال نداره هیچکس دیگری رو درک نمیکنه همه مون داخل خودمون گیر افتادیم میرم ولی یادت نره برنده بازی منم میگه آدم عجیبی هستم و شاید به همین خاطر دوستم دارد اما شاید یک روز به همین دلیل حالش را بهم بزنم

هیچکس نماند و دوستمان نداشت💔🩸

یکی بالاخره میاد نیتروگلیسرین

بمون که عاشقونه بمیرم کنار تومثه زمستون بشم فدای بهار تو😔💔

قشنگ بود

اما حقیقت این گونه نیست ، زیراااا در دنیا عشقی وجود ندارع 👌🚶

عشق یعنی همیشه یه راهی هست

و فقط برای کسایی هست که لیاقتش رو دارن

اون اینشکلی میگفت

عشق یعنی همیشه یه راهی هست و فقط برای کسایی هست که لیاقتش رو دارناون اینشکلی میگفت

وجود میخاد عشق ، همین نیست ک به یکی وابسته بشی یا بزرگش کنی تو دلت عقلت ،یا اینکه عشق اونی نیست که عمل توش نباشه

روح های کثیف پشت کالبدهای مظلوم نما ...!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز