2821
2789
چرا باید با خاطره همسر بقیه تو کیف کنی

عزیزم اگه شما با تعرف یه نفر از احساس خوب زندگیش خوشحال نمیشی یعنی مشکلی داری پس برای دیگران خرده نگیر

ایران من 🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اگه شما با تعرف یه نفر از احساس خوب زندگیش خوشحال نمیشی یعنی مشکلی داری پس برای دیگران خرده نگیر

ایران من 🖤

شوخیه دیگه ؟؟؟؟؟؟؟

واقعا متوجه نمیشی منظور حرفشو؟؟؟؟؟؟

تو چرا اینجا موندی حیف میشی با این آی کیوت

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

یه بار بچه بودم

همسر پسر عموم(پسر عموم مثل داداشمه)به شوخی سرم داد زد که باید بمونید اینجا (خونه عموم) چرا هی میگی بریم بریم داداش خودم صداشو شنید شستش و پهنش کرد جلو افتاد

همسرم خیلی جاها پشتمه و حمایتم میکنه

از اینکه به خاطرش اومدم یه کشور غریب .همه کار کرد تا با این قضیه کنار بیام و افسرده نشم

از تایم ادامه تحصیلم که تمام کارای خونه رو کمک میکرد که بهم فشار نیاد

ازبارداریم که کلا تمام کارامو کرد.بیمارستان و اتاق عمل کنارم بود تا ارامش بیشتری داشته باشم

کلا مثل یه پدر دلسوز کنارمه .هیچ وقت نشد واسه اشتباهی سرزنشم کنه

خوشحالم که عاشق یه ادم درست شدم ❤️

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
همسرم خیلی جاها پشتمه و حمایتم میکنه از اینکه به خاطرش اومدم یه کشور غریب .همه کار کرد تا با این قض ...

وای عزیزم چه عالی امیدوارم سالیان طولانی کنارهم به خوبی و خوشی زندگی کنید

مرد با درک فوق العادستicon

ایران من 🖤

وای عزیزم چه عالی امیدوارم سالیان طولانی کنارهم به خوبی و خوشی زندگی کنید مرد با درک فوق العادست

فدای تو شم مهربون 🙏❤️😘

پیش نیومده

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792