2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

203 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها. من این ماه از روز سوم پریودیم عرق فراسیون خوردم. تا امروز که دیروز که روز ۱۳ پریودم بود، احساس میکنم تخمدان سمت چپم خیلی درد میکنه.همینطور کلیه هام. دوره های من ۳۰ روزه هست، هر ماه تو روزایه بعد پریودیم همش ترشح داشتم ولی این ماه احساس میکنم هیچ‌ ترشحی ندارم و حتی احساس خشکی میکنم.میشه لطفا کسایی که استفاده کردن راهنماییم کنن؟ ممکنه از این عرق فراسیون‌ باشه؟

تورو خدا هرکی امضامو میخونه یه صلوات برای بهتر شدن زندگیم بفرسته.ممنونم ازتون.

الهی ریشه کن بشه pco

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازون نیس بابا.فراسیون ضد عفونت رحم وتحمدوناس‌من استفاده کردم عوارض نداشت.اما اصلا فکر نمیکنم تاثیریم ...

واقعا؟ خداکنه. آخه اصلا هیچ ترشحات تخمک گذاری ندارم. هرماه بود ولی این ماه هیچ خبری نیس

اگه عفونتت کم بوده ترشحاتت میره باعرق فراسیون

آره. عفونت داشتم، خیلی کم. پماد واژینال استفاده کردم اما بازم مث قبل بود ولی این ماه که فراسیون خوردم بعد از پریودیم هیچ ترشحی ندارم.