2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

حتی اگر اونجا درستو تموم کنی هم نمیشه کار کنی؟

نه عزیزم بهترین دانشگاهشم درس بخونی بهترین نمره هارم بگیری یه خارجی نمی تونه اونجا کار پزشکی انجام بده یعنی استخدام بشه

هزینه ها بالاس یکی از دوستامون یکسال خوند برگشت

بورسالاری که خودش بورسیه هست هزینه و خوابگاه هم میده

تقریبا هشتاد درصد هزینه کاهش مییابه

میمونه خرج خودتو و حالا هزینه اضافی و رفت و برگشت که بنظرم اوکیه

دوست شما خودش آزاد رفته بود؟ چی خوند؟

بگشای لب که قند فراوانم آرزوست . 🌞

بورسالاری که خودش بورسیه هست هزینه و خوابگاه هم میدهتقریبا هشتاد درصد هزینه کاهش مییابه میمونه خرج خ ...

ببین خیلی سخته قبول شدنش یه چیز غیرممکن کسایی که اونجا بپرسین بگیرن تو ایران حتما پزشکی تهران قبولم من دوتا پسرخالم اونجان از بچگی از کلاس ۶ ام درس خون یکیش کلاس ۹ ام بود رفتن که تو تیزهوشان می خوند من دوتا دوستم رفتن یکی تو تیزهوشان بود یکی نمونه دوتاشونم فیزیو قبول شدن ببین اینجا بخونی بهتره ولی اگر مامان بابات مثل اونا پولدارن هندل می کنن برات خونه می خرن برو

ترجیحا المان و چین و نزوژ برا تحصیل خیلی بهترن و بهتره بگم خیلی عالین دوست داشتی راجبشون یه سرچی بکن ...

من کلا دوست دارم یطوری برم ترکیه بعد علاقمم پزشکیه

حالا یا یجوری یوس بدم یا برای بورسالاری اقدام کنم

اگرم میشد ایران تحصیل کرد اونجا کار کنی خیلی خوب بود

حالا راجب اینایی هم که گفتی تحقیق میکنم ببینم بورسیش چطوره

بگشای لب که قند فراوانم آرزوست . 🌞