2777
2789
عنوان

چراااا زن ها

405 بازدید | 36 پست

چرا زن ها باید همش بدبختی و غم و غصه بکشن ؟؟چرا همش تجاوز و خیانت میکنن به زنا؟؟؟

چرا خدااااا؟؟؟

والله اینا تاپیکا بس خیانت وتجاوز و بدبختی و مشحلای خانم ها رو دیدم حالم بدشده دلم میخوا بمیرم این چه وضعشه اخه خداااا

از ماست که بر ماست متاسفانه 

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تجاوز ک الان ب مردام میشه

بعدم خیانت هم به مردا هم میشه

زنا همیشه نک و نال میکنن چون نالیدن رو دوست دارن،انگاری یه مسابقه اس که کی از همه بد بخت تره

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡

هر كي ضعيف تر باشه بيشتر در معرض آسيبه...

تجاوز فيزيكي  به خاطر زور فيزيكي كمتر زنان ، نسبت به خانم ها بيشتر اتفاق ميوفته 

اما اينكه در جوامع جهان سوم بيشتر هست علتش نبود قوانين حمايت گر از زنان هست . 

قوانين مردسالارانه و فرهنگ ضد زن.... 

وقتي زنان كشور ما سكوت مي كنند در مقابل تجاوز به هر اسمي (آبرو و.... ) قانون گذار هم در پي اصلاحش نميره ، شرايط بدتر ميشه... 

در موارد مدني هم زنان ايراني اغلب شرايط كوتاه مدت راحت رو به سعي و تلاش ترجيح مي دن و با بهانه هاي واهي ، از كار كردن و تلاش شونه خالي مي كنند و مسلما قدرت با كسي هست كه پول داره