2777
2789

سر یک نفر برم یعنی چی ؟

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ما خودمون شمالیم عروس کرد بردیم مادرشوهر خواهر شور از دستش عاصین اهل دعاس بدبینه به همه شوخی های رکیک بنطرم فرهنگ متفاوت خیلی سخته

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان

عزیزم اینو بگم که ازدواج با تفاوت فرهنگی و قومیتی خیلی سخته...پدر من کرد هست و مادرم فارس خدا رو شکر پدرم قبول کرد شهر مادرم زندگی کنه...اما همچنان خیلی خیلی خیلی خیلی تفاوت فرهنگی داشتن و دارن...خیلی سخت گذشت و می گذره...حتی برای ما بچه ها هم پذیرش دو تا فرهنگ متفاوت سخت بود.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

من خودم کورد کرمانشاهم هرجایی خوب وبد هست ولی بنظرم بهتره با یکی مثه خودت ازدواج کنی تفاوت فرهنگی یکم سخته باعث اختلاف میشه

انگار تمام آنچه که دوست داشته ام را از من دزدیده اند وحتی اگر تمام آن را به من بازگردانند کافی نخواهد بود...

البته شما مرد هستین به کاربری دقت نکردم...ببخشید من این جوری خطابتون کردم فکر کردم زن هستین...به هر حال فرقی نداره ازدواج با فرهنگی غیر فرهنگ خود آدم ممکنه سخت باشه.

هر وقت بین دو تا انتخاب مردد بودی،شیر یا خط بنداز...مهم نیست شیر بیاد یا خط...مهم اینه که اون لحظه که سکه تو هوا می چرخه می فهمی دلت کدومشون رو بیش تر می خواد...

عزیزم اینو بگم که ازدواج با تفاوت فرهنگی و قومیتی خیلی سخته...پدر من کرد هست و مادرم فارس خدا رو شکر ...

شما کردی عزیزم بنظرشما کرد اهل دعا این چیزا هستن خانواده خاله من عاصین از دست عروسشون.مشت میزنه به قران میگه شما بهم بی احترامی کردید درصورتی که اونا میگن اصلا کاری به کارش نداریم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
شما کردی عزیزم بنظرشما کرد اهل دعا این چیزا هستن خانواده خاله من عاصین از دست عروسشون.مشت میزنه به ق ...

دیدم که بینشون اهل دعا باشن اما آدم بی منطق مثل عروس خاله ی شما هم بینشون دیدم...همه جا خوب و بد هست دیگه...ولی تفاوت فرهنگی و آداب و رسوم کلی سخته.

همسرت من کورد و تهران به دنیا اومده و بزرگ شده امااااا امان از اختلاف فرهنگ و خانوادگی من خودم فارس هستم ولی اونا احساس میکنم از یه سیاره دیگ اومدن همه چیشون از دین و زبان و فرهنگ و رسم کلا متفاوتن و خیلیییییی اهله خرافات و دعا و جادو هستن و کلا آدمای عصبی و خود پرستی هستن میگن ما کوردیم از همه برتریم 😑

البته همه جا خوب و بد داره ولی من خاطره و تجربه خوشی ندارم فق اگه میخای زندگی کنی باید بسازی باهاشون و همرنگشون بشی اون موقع یکم باهات خوبن 😂

لیاقت رو نمیشه تزریق کرد، ذات رو نمیشه تغییر داد، چشم رو نمیشه پاک کرد، دل رو نمیشه صاف کرد، انسانيت رو نمیشه یاد داد، خیلی چیزها شدنی نیست، رها کن و برو🌈

ما خودمون شمالیم عروس کرد بردیم مادرشوهر خواهر شور از دستش عاصین اهل دعاس بدبینه به همه شوخی های رکی ...

وا!این چیزا دیگه ربطی به قومیت نداره

منم میتونم خاطرات شوهر خاله مامانم که اهل یکی از استانای مرکز ایران بود رو تعریف کنم ک معتاد بود و دست بزن داشت

ولی از اونجایی ک میدونم خصوصیات یه شخص به یه استان با چند میلیون جمعیت ربطی نداره لزومی نمیبینم مثالش بزنم 🤍

در کل استاتر، بعضیا با فرهنگ متفاوت میتونن کنار بیان و بعضیا نه، مثلا پسرعمه من با یه دختر همدانی ازدواج کرد، دخترعموم با یه فرد شیرازی،اما عمم به خاستگارش جواب مثبت نداد چون از یه شهر دیگه بودن و اونم نمیتونست فرهنگ متفاوت و تحمل کنه همه چی ب خودتون بستگی داره

بی دین بی دینم اگر ایمان شما هستید.🥀🕳یه عدد ENTJ🕳

وا!این چیزا دیگه ربطی به قومیت ندارهمنم میتونم خاطرات شوهر خاله مامانم که اهل یکی از استانای مرکز ای ...

چرا قومیت ربطی نداره خیلی هم ربط داره شما از کودکی رفتار خاصی قوم انجام میدن کودکان اموزش میبینن.